Nebahat Çehre'den Gelen İlk Açıklama: "Beni Yakalayamayacaksınız" Diyordu Ama…

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem gibi ünlü isimlerin yer aldığı unutulmaz Aşk-ı Memnu dizisinde, oldukça sevilen Firdevs karakterine hayat veren Nebahat Çehre, bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

Yayınlanma:
Nebahat Çehre'den Gelen İlk Açıklama: "Beni Yakalayamayacaksınız" Diyordu Ama…

Bir süre önce bikinili görüntülenen Çehre'ye, "Beni yakalayamayacaksınız" sözleri hatırlatıldı ve bu sözlere rağmen basından kaçamadığı ifade edildi.

Türk sinemasının ve ekranların sevilen ünlü oyuncusu Nebahat Çehre, özel hayatı ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan beğenilen oyuncu Çehre, hem bikini ile yakalanması hakkında hem de Aşk-ı Memnu dizisinin etkisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ben Zaten Bir Stylingim

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çehre, ilgi çekici açıklamalarda bulundu. AVM tarzı ile dikkat çeken Çehre, giyim tarzı hakkındaki soruya "Ben zaten stylingim" şeklinde cevap verdi. Diğer yandan 'Aşk-ı Memnu' dizisine de değinen Çehre, "O proje çok başarılı ve güzeldi. Hala olumlu tepkiler alıyorum. Gençler hala bana Firdevs Hanım diye seslenip fotoğraf çekinmek istiyorlar. Sanırım şu anki son projem o olacak, çünkü içime sinen böyle güzel bir senaryo çıkmadı" ifadelerini kullandı.

Bihter Filmi İle İlgili Soruları Cevapladı

Yeni çekilen Bihter filmi bilindiği gibi gündemden düşmüyor. Pek çok kişi bu filmi merakla beklemekte. Aşk-ı Memnu dizisinin Firdevs Hanım’ı olan Çehre’ye, yeni Firdevs Hanım karakterini canlandıracak olan Hande Ataizi hakkında da sorular soruldu. Çehre ise "Eminim çok başarılı bir performans sergilemiştir. Zaten film dönemi gerçekten etkileyiciydi. Bizimki ile farklı bir yaklaşım sunacaktır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bikinili Fotoğrafları Gündem Oldu

Bu yaz tatilinde bikinili görüntülenen Nebahat Çehre'nin, "Beni asla bikinili yakalamanız mümkün değil" sözü hatırlatılınca, "Zaten beni yakalayan siz değilsiniz. Kaldığım otelin en uç noktasında güneşlendim. Oradan birisi uzaktan fotoğraf çekmiş, haberim yoktu. Sonradan fark ettim. Ancak çekilen pozlar çok güzel çıkmıştı, bende beğendim" şeklinde espriyle karşılık verdi. Bodrum'da lüks bir otelin iskelesinde mavi bikinisiyle görüntülenen Nebahat Çehre'nin enerjik ve fit görüntüsü, aynı zamanda yaşını da merak konusu yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet