Neymar'ın, Sosyal Medya Modeli Aline Farias İle Mesajlaşmaları İfşa Oldu

PSG'den Al Hilal'e transfer olan Neymar, sosyal medya fenomeni Aline Farias ile yazışmalarının ifşa edilmesi sonucu gündemde. Neymar'ın Farias'tan çıplak fotoğraflar istediği iddia edildi. Bu gelişmenin ardından Neymar'ın partneri Bruna Biancardi, ilişkilerinin sona erdiğini duyurdu.

Yayınlanma:
Neymar'ın, Sosyal Medya Modeli Aline Farias İle Mesajlaşmaları İfşa Oldu

Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar'ın özel hayatı, sosyal medya modeli Aline Farias ile olan yazışmalarının ifşa edilmesiyle tekrar gündeme geldi. PSG'den Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transfer olan Neymar, uzun süredir ilişki yaşadığı ünlü model Bruna Biancardi ile Ekim ayında bir kız çocuğu sahibi olmuştu.

İfşa Edilen Mesajlar

Sosyal medya fenomeni ve model Aline Farias, önceki gün yaptığı bir paylaşımda, Neymar'ın kendisinden çıplak fotoğraflarını istediğini iddia etti. Yayınlanan yazışmalarda Neymar'ın, Farias'a 'Çıplak fotoğraf var mı? Görmek istiyorum' şeklinde mesaj gönderdiği, Farias'ın ise yetişkinlere yönelik içeriklerinin linklerini gönderdikten sonra Neymar'ın alev emojisi gönderdiği görülüyor.

Bruna Biancardi'den Ayrılık Açıklaması

Bu olayın ardından Bruna Biancardi, Neymar'dan ayrıldığını açıkladı. Biancardi yaptığı açıklamada, "Her gün haberlerin merkezinde olan bu ilişkinin artık içinde olmadığımı bildiririm. Biz, Mavie'nin ebeveynleriyiz ve Neymar'la olan bağımızın nedeni yalnızca bu olacak." ifadelerini kullandı. Bu gelişme, Neymar'ın özel hayatının tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Neymar henüz bu iddialara ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet