Oyuncu Eda Ece'den Sürpriz Hediye! Ortalık Bu Haberle Çalkalanıyor

Ünlü oyuncu Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer, uzun süredir devam eden ilişkilerini geçtiğimiz haziran ayında İstanbul'da gerçekleşen muhteşem bir düğünle taçlandırdı.

Yayınlanma:
Oyuncu Eda Ece'den Sürpriz Hediye! Ortalık Bu Haberle Çalkalanıyor

Ancak bu mutlu birliktelik sadece evlilikle sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Çiftin bebek beklediği haberi, sevenlerini sevince boğdu.

Aşk Dolu Bir Evlilik

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, aşklarını 21 Haziran'da Beşiktaş'ta lüks bir otelde dünyaevine taçlandırmışlardı. Bu özel günlerinde Eda Ece'nin nikah şahitleri arasında menajeri Gaye Sökmen, Melda Narmanlı Çimen, Ayşegül Aldinç ve Merve Karakimseli bulunuyordu. Buğrahan Tuncer ise Tuncay Özilhan, Yunus Emre Sonsırma ve Selçuk Karakimseli gibi tanınmış isimlerin şahitliğinde evet demişti.

Bebek Sürprizi

Ünlü çiftin mutluluğuna bir de bebek haberi eklenince sevenlerinin yüzleri güldü. Eda Ece'nin, yaz sonunda anne olacağı ve şu an yaklaşık bir aylık hamile olduğu bildirildi. Ece, bu mutlu haberi aldıktan sonra oyunculuğa bir süre ara verme kararı almıştı.

Henüz Resmi Açıklama Gelmedi

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti, hamilelikleriyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadılar. Ancak sevenlerinin ve takipçilerinin bu güzel haber karşısında heyecanla beklediği kesin.

Muhteşem Düğün ve Dostlarla Paylaşılan Mutluluk Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğünü, ihtişamlı gelinlikleri, ünlü misafirleri ve unutulmaz anlarıyla gündeme damga vurmuştu. Eda Ece'nin Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı ve yakın dostu Şevval Sam da düğün töreninde sahneye çıkarak şarkılar seslendirmişti. Bu özel gün, çiftin aşkının taçlandığı bir başlangıç olmuştu.

Eda Ece’nin Eşi Kimdir?

Ünlü Türk oyuncu Eda Ece'nin eşi, basketbolcu Buğrahan Tuncer'dir. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, uzun bir süredir birlikteydiler ve 21 Haziran 2022 tarihinde İstanbul'da lüks bir otelde dünya evine girmişlerdir. Çiftin evliliği, büyük bir ilgi ve medya ilgisiyle karşılanmıştır. Eda Ece'nin nikah şahitleri arasında menajeri Gaye Sökmen, Melda Narmanlı Çimen, Ayşegül Aldinç ve Merve Karakimseli bulunurken, Buğrahan Tuncer'in nikah şahitleri ise Tuncay Özilhan, Yunus Emre Sonsırma ve Selçuk Karakimseli gibi tanınmış isimlerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet