Oyuncu Zafer Ergin’den Yalı Çapkını ve Yalı Çapkını’na Gözdağı Geldi

Yeni yayın döneminde ekranda olmaya hazırlanan Arka Sokaklar Kanal D’de gösterime devam edecek.

Yayınlanma:
Oyuncu Zafer Ergin’den Yalı Çapkını ve Yalı Çapkını’na Gözdağı Geldi

Zafer Ergin son zamanlarda AVM’de görüntüleniyor. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerine verdiği gözdağı ile ön plana çıkmayı başardığı görülüyor. Merakla beklenen Arka Sokaklar dizinin çekimleri haftaya başlanması bekleniyor.

Zafer Ergin dizilere verdiği gözdağı ile konuşularak yeni sezon dizilerin özellikleri hakkında beklenmedik şekilde bilgi verdi. En çok beğenilen ve izlenilen diziler arasında ilk sıralarda yer alan Arka Sokaklar yıllarca bahsedilen diziler arasında yer alıyor.

Yıllarca merakla ve sabırsızlıkla izlenen Arka Sokaklar dizisi için çeşitli konular merak konusu haline geliyor. Zafer Ergin, Arka Sokaklar ile aynı gün yayınlanacak olan diğer diziler için çeşitli açıklamalarda bulunuyor. En çok beklenen dizi serisi arasında bulunan Arka Sokaklar her zaman izleyicisi için merak konusu oluyor.

Zafer Ergin Gündemdeki Dizilere Gözdağı Verdi

Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen Arka Sokaklar için birden fazla ipucu verildi. Yeni bölümleri hangi sezonda başlayacak diye beklenen Arka Sokaklar dizisi için çeşitli söylentiler devam ediyor. Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer almayı başaran Arka Sokaklar için çeşitli söylentiler mevcut bulunuyor.

Arka Sokaklar için birden fazla merak konusu olan detaylar mevcut. Arka Sokakları çekimlerine haftaya başlanacağı belirtiliyor. Beklenen dizi başlamadan önce AVM’de görüntülere takılan Zafer Ergin başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. Yeni kadrosu merakla beklenen Arka Sokaklar için merak konusu olan ayrıntılara dikkat çekiliyor.

Başrol oyuncusu olan Zafer Ergin Arka Sokaklar ile aynı gün yayınlanacak olan Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizileri için gözdağı vermiş oldu. Diziler arası reyting her defasında gündeme gelen konular arasında yer alıyor.

Zafer Ergin Arka Sokaklar dizisinde üstlendiği başrol oyunculuğu ile her zaman dikkatleri üzerine çekiyor. Fenomen dizisi haline gelen Arka Sokaklar için yeniden çekimlerin yapılmasına start verileceği söyleniyor.

Beklenen ve yeni kadrosu ile televizyon ekranında ön planda olacak olan Arka Sokaklar dizisi için Rıza Baş komiseri Zafer Ergin AVM’de görüntüleniyor. Aynı gün yayınlanacak olan Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerine gözdağı veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet