Rafet El Roman'ın Uzun Süre Gizli Tuttuğu Oğlu Gün Yüzüne Çıktı!

Türk müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman, hit şarkılarıyla olduğu kadar kişisel yaşamıyla da uzun yıllar boyunca gündemde kaldı. “Adımla Seslendi”, “Kalbine Sürgün”, “Yalancı Şahidim”, “Bana Sen Lazımsın” gibi unutulmaz şarkılarla müzik dünyasına damgasını vuran Roman'ın hayatı, evlilikleri ve çocuklarıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Yayınlanma:
Rafet El Roman'ın Uzun Süre Gizli Tuttuğu Oğlu Gün Yüzüne Çıktı!

1996 ile 2002 yılları arasında evli kaldığı Tuğba Altıntop'tan iki kızı olan Rafet El Roman, aynı zamanda müziğe olan tutkusunu çocuklarıyla da paylaştı. Ancak şimdi dikkatleri çeken, ünlü şarkıcının sosyal medya platformlarında yaptığı bir paylaşım oldu.

55. yaşını kutlayan Rafet El Roman, bu özel gününde çocuklarıyla birlikte poz vererek anlam dolu bir paylaşım yaptı. Ancak sürpriz, ünlü sanatçının gözlerden uzak tuttuğu ve pek bilinmeyen oğlu tarafından geldi. Yeşim Eryıldırım'dan olan Edvan adlı evladı, yıllarca kameralardan uzak büyütülmüş olsa da, bu paylaşım sayesinde herkes tarafından görüldü. Üstelik baba-oğulun benzerliği de herkesin dikkatini çekti.

Rafet El Roman'ın çocuklarıyla olan bu anlamlı paylaşımı, sadece bir ünlünün değil, aynı zamanda bir babanın aile bağlarını ne kadar önemsediğini de gözler önüne seriyor. Bu anlamlı paylaşımın ardından, ünlü şarkıcının hayatı ve müzik kariyeri kadar aile sevgisi de konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Rafet El Roman’ın Oğlu Gündem Oldu

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Rafet El Roman, yıllarca hem müzik kariyeri hem de kişisel yaşamıyla gündemde kalmış bir isim olarak dikkatleri üzerine çekti. Aktif bir şekilde sosyal medyayı kullanan ünlü şarkıcı, yaş gününe özel yaptığı paylaşımla bir kez daha konuşuluyor.

Yaş gününe özel olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündemdeki yerini koruyan Rafet El Roman, doğum günü pastasının önünde çocuklarıyla birlikte poz verdiği anılarını paylaştı. Özellikle oğlu Edvan ile birlikte çekilmiş olan bu kareler, paylaşımın ana temasını oluşturdu.

Özenle seçilmiş bu anlamlı karelerde Rafet El Roman'ın çocuklarıyla mutlu bir anıyı paylaşması takipçilerini duygulandırdı. Ancak sürpriz, oğlu Edvan ile olan benzerliğiyle geldi. Gözlerden uzak büyüyen oğlu, bu paylaşımla birlikte herkesin dikkatini çekti ve "Babasının kopyası", "Koca delikanlı olmuş", "Bir oğlu olduğunu bilmiyordum" gibi yorumlara neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet