Salih Bademci’nin Eşi Bakın Kim Çıktı! Ünlü Oyuncunun Eşi de O Dizide

1980'li yıllarda geçen ilgi çekici bir hikayeyi anlatan "Dilek Taşı" dizisinde, başrolleri Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay ile birlikte üstlenen Salih Bademci'nin hayatı merak uyandırdı.

Yayınlanma:
Salih Bademci’nin Eşi Bakın Kim Çıktı! Ünlü Oyuncunun Eşi de O Dizide

Oyuncunun aşk hayatı ise özellikle merak konusu oldu ve 2015 yılında nikah masasına oturduğu eşinin kim olduğu ortaya çıktı. Bu haberi ilk kez duyanlar ise oldukça şaşırdılar. Salih Bademci'nin eşi ile aynı dizide rol aldığı ortaya çıktı ve bu detay dikkatleri üzerine çekti.

Salih Bademci, aynı zamanda bir kız çocuğu babası. Kızının annesi ise hiç kimsenin beklemediği bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Bu ilginç ve sürpriz dolu ayrıntı karşısında, oyuncunun hayranlarını da şaşırtmış durumda. Salih Bademci'nin aile hayatı ve kariyeri arasındaki bu özel denge, onu daha da ilginç kılıyor.

Salih Bademci Kimdir?

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'la başrollerini paylaştığı "Dilek Taşı" dizisiyle büyük ilgi gören Salih Bademci'nin özel hayatı, hayranlar ve medya tarafından merak edilmeye başlandı.

Salih Bademci, 1984 yılında İzmir'de dünyaya geldi ve Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde devam etti. Sinema ve televizyon kariyerine 2006 yılında Serdar Akar'ın yönettiği "Barda" filmi ile adım atan Bademci, ardından yine Akar'ın yapımını üstlendiği "Elveda Rumeli" dizisinde rol aldı. 2007 yılında "Siyah Beyaz ve Renkli" adlı tiyatro topluluğunu kurdu ve bu alanda çalışmalarına devam etti.

640xauto.webp

Oyuncunun kariyerinde öne çıkan projeler arasında 2014 yapımı "Zeytin Tepesi" dizisindeki "Akın", "Ulan İstanbul" dizisindeki "Ceyhun", 2015 yılında "Kiralık Aşk" dizisindeki "Sinan Karakaya" karakterleri bulunuyor.

20 Ağustos 2015 tarihinde oyuncu İmer Özgün ile evlendi. Daha sonra "İstanbullu Gelin" dizisinde "Fikret" ve "Kulüp" dizisinde "Selim Songür" karakterlerini canlandırdı. Son olarak ise dijital platformda ‘Terzi’ adlı dizide de rol aldı.

Bademci'nin eşi ise merak konusu oldu. Araştırmalarda bulunanlar, oyuncunun eşinin kim olduğunu öğrenince oldukça şaşırdılar. Çünkü Salih Bademci'nin eşi ile aynı dizide rol aldığı ortaya çıktı.

İmer Özgün Kimdir?

Salih Bademci’nin eşi olan İmer Özgün de oyuncudur. 1987, İstanbul doğumlu olan Özgün, 2004’ten beri aslında ekranlarda gördüğümüz bir isim. Kendisi Avrupa Yakası’ndan Hanımın Çiftliği’ne, İstanbullu Gelin’den Yalancı’ya kadar pek çok dizide yer almıştır. Aynı zamanda çeşitli tiyatro oyunları ve filmlerde de oynayan oyuncunun Salih Bademci ile İlkim adında bir de kızı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet