Sekreteriyle el ele görüntülendi! O elbise satış rekorları kırdı

Çin'de devlete ait bir inşaat ve mühendislik şirketinin başındaki Hu Jiyong, iş gezisi sırasında 25 yaşındaki sekreteri Dong'la el ele görüntülenince olanlar oldu. Görüntüler TikTok'un Çin'de kullanılan versiyonu olan Douyin'de milyonlarca izlenmeye ulaştı. Öte yandan Dong'un elbisesi de internette satış rekoru kırdı.

Yayınlanma:
Sekreteriyle el ele görüntülendi! O elbise satış rekorları kırdı

Çarşamba günü yapılan bir şirket açıklamasına göre, CNPC'nin yan kuruluşu olan Huanqiu Contracting and Engineering Company'nin yönetici direktörü, Parti sekreteri ve genel müdürü olan Hu Jiyong, görevlerinden uzaklaştırıldı. Ayrıca şirket, Hu'nun disiplin komitesi tarafından daha fazla inceleneceğini belirtti.

50'li yaşlarında olan Hu'nun iş gezisi sırasında 25 yaşındaki sekreteri Dong'la meslektaşı ile el ele yürüdüğünü gösteren bir video, Çin sosyal medyasında viral oldu. Bu video sonrasında Dong'un da işten çıkarıldığı yerel medya tarafından bildirildi.

cin-in-konustugu-sekreter-skandali-video-200-16047506-3401-m.jpg

İnternet kullanıcıları, geniş çapta kişisel bilgilerini ve fotoğraflarını online paylaştı ve Dong'un babasının yardımıyla üniversite diplomasını nasıl aldığı hakkında spekülasyonlarda bulundu. Ancak, Çin Petrol Üniversitesi, Dong'un yöneticiyle bir ilişkisi olmadığını inkar eden bir açıklama yayınladı.

Bu skandal, Çarşamba gününden bu yana Çin sosyal medyasında yoğun ilgi gördü ve ilgili etiketler, mikroblog sitesi Weibo'da 200 milyondan fazla görüntülendi.cin-in-konustugu-sekreter-skandali-video-200-16047506-2283-m.jpg

İnsanlar, videoda Dong'un giydiği pembe elbiseyi ve çantasını satın almak için e-ticaret platformu Taobao'ya yöneldi. Pembe elbise, Taobao'da en çok arananlar listesinde zirveye oturmuş durumda. 3.000'den fazla satın alma gerçekleştirildi ve sitede benzeri ürünler de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet