Serdar Ortaç’ın Eski Eşi Loughnan’dan Şok Eden İtiraflar!

İrlandalı model Chloe Loughnan, 2014-2019 yılları arasında Türk şarkıcı Serdar Ortaç ile evli kalmış ve bu evlilik sonrasında sıkça gündeme gelmişti. Son günlerde eski eşi Serdar Ortaç'ın “ iki tane göğsü var diye" şeklindeki açıklamaları ile tekrar gündeme gelen Loughnan, Ortaç ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Serdar Ortaç’ın Eski Eşi Loughnan’dan Şok Eden İtiraflar!

Chloe Loughnan'ın ifadeleri, medyanın ve izleyicilerin dikkatini çekmişti. Bunun üzerinde Serdar Ortaç'tan da gelen yanıt gecikmedi. Ortaç ise “umrumda değil” şeklinde tepki verdi. Bu olaylar, gündemde büyük bir ilgiyle takip edilirken, Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan arasındaki ilişkinin karmaşıklığı ve açıklamaların ardındaki nedenler, sosyal medya ve magazin dünyasında tartışma konusu oluyor.

Eski Çift Gündemden Düşmüyor

2014 yılında Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan, dünyaevine girdi. Bu ünlü çiftin 5 yıllık evliliği, 2019 yılında tek celsede sona erdi. Boşanmanın ardından yaptıkları açıklamalarla sık sık magazin dünyasının odağında yer aldılar.

Boşanmanın ardından Serdar Ortaç'ın nafaka ödeyemediği iddiaları ve haciz kararı, medyada büyük yankı uyandırdı. Diğer yandan Ortaç’ın kadınları hedef alan bir çıkış yapması, gündemi bir kez daha sarstı. Bu açıklamaları yaparken, eski karısı Chloe Loughnan'ı da suçladı. Ünlü popçunun “…ipleri kadınlara vermeyin, ben verdim de noldu? İki tane göğüs için…” gibi ifadeleri büyük tepki aldı.

Serdar Ortaç, konuşmasında hem kadınların hem de erkeklerin tepkisini çekecek sözler sarf etmişti. Erkeklere “..size yazıklar olsun. Halbuki evreni yaratan sizsiniz.” diyen popçu “Ben modern kadın istemiyorum” demişti.

Loughnan’ın Ortaç Hakkındaki Sözleri Şok Etti

Serdar Ortaç’ın eski eşi olan ve gündemden düşmeyen Chloe Loughnan, yaptığı açıklamalarla tekrar gündeme geldi. Loughnan, eski eşi olan Serdar Ortaç’ın kumar bağımlısı olduğunu anlattı. Hatta Loughnan, “takılarımı satarak da kumar oynamaya devam etti. Her geçen gün bir takım eksiliyordu.” gibi ifadelerde bulundu.

Hastalık süreci boyunca Serdar Ortaç’ın yanında olduğunu ve ona destek olduğunu vurgulayan Loughnan, kendisi kaza geçirdiğinde aynı ilgi ve özeni Ortaç’ın göstermediğini de anlattı. İddiaya göre Ortaç, kaza geçiren eski eşine “…sen artık çirkinsin. Benim konserlerim var seninle ilgilenemem” şeklinde sözler sarf etmiş.

Son olarak Loughnan, Serdar Ortaç’tan nafaka dahil hiçbir şey almadığını ve tüm bunların yalan olduğunu da ifade etti. Serdar Ortaç ise bu açıklamalar üzerine “Umurumda bile değil!” şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet