Seren Serengil Evlilik İtirafında Bulundu!

Ünlü şarkıcı Seren Serengil, ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu. Beşinci yılını geride bıraktığı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile ilişkisini evlilikle taçlandırma düşüncesine karşı çıktığını belirtti.

Yayınlanma:
Seren Serengil Evlilik İtirafında Bulundu!

Kendisi için evliliğin aşkı öldürdüğünü ifade eden Serengil, evlilik sonrasında karı-koca ilişkisinin zamanla kardeş gibi olmaya dönüştüğünü söyledi. Geçmişte yaşadığı olumsuz deneyimler nedeniyle evliliğin kendisi için uygun olmadığını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyuran Seren Serengil, daha sonra sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile barıştı. Çift, Etiler’de görüntülenerek birlikte olduklarını gösterdi. Seren Serengil aynı zamanda yeni bir televizyon programı için görüşmeler yaptığını belirtti. 9 yıldır magazin programları yaptığını ancak artık farklı projelerle ekranlarda olmak istediğini ifade etti. Magazin programlarının artık ilgisini çekmediğini ve başka konulara yönelmek istediğini vurguladı.

Öte yandan Serengil’in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, annesini kaybettiği Kahramanmaraş depreminde en büyük destekçisi olmuştu. İkilinin ilişkisi zaman zaman medyada da olay olmuş ve ayrılıp barışma haberleriyle gündeme gelmişti. Serengil, Tohma’ya olan desteklerini ve ilişkilerini sosyal medya üzerinden de paylaşarak takipçilerine duygusal anlar yaşatmıştı.

64c1274fa468641c349600ab.webp

Ünlü şarkıcı Seren Serengil’in evlilikle ilgili açıklamaları ve ilişkisi hakkındaki itirafları, medyada büyük ilgi uyandırdı. Beşinci yıllarını geride bırakan Serengil, sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile evlilik düşüncesine karşı çıkmış ve evliliğin aşkı öldürdüğünü belirtti. Geçmişte yaşadığı deneyimler nedeniyle evlilikten uzak durduğunu vurguladı ve ilişkisinin başlangıcından itibaren evliliği düşünmediklerini dile getirdi.

Zaman Zaman Ayrılıp Barışıyorlardı

Seren Serengil ve Mustafa Rahman Tohma’nın ilişkisi, zaman zaman ayrılıp barışma haberleriyle gündeme geldi. Tohma’nın annesini kaybettiği Kahramanmaraş depreminde, Serengil en büyük destekçisi olmuş ve duygusal anlar yaşamışlardı. Ancak son zamanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla çiftin ayrıldığı duyurulmuş, daha sonra barıştıkları görüntülendi.

Seren Serengil, magazin programlarından sıkıldığını ve yeni projelerle ekranda olmayı planladığını belirtti. Henüz net bir projeden bahsetmese de, hayranları yeni çalışmalarını merakla bekliyor .Seren Serengil’in evlilik itirafı, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Uzun süreli ilişkisinin evlilikle taçlandırılmayacağını açıklaması, hayranlarını şaşırttı. Serengil, evliliğin kendisi için uygun olmadığını düşünüyor ve ilişkisine farklı bir bakış açısıyla devam etmeyi tercih ediyor. Medya ve sevenleri, çiftin geleceğini merakla takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet