Serhat Doğramacı 'MasterChef All Star'a Katılmayacağını Açıkladı

Ünlü şef Serhat Doğramacı, 'MasterChef Türkiye' yarışmasının bu sezonunda 'All Star' formatıyla geri dönmesiyle birlikte, tekrar yarışmaya katılıp katılmayacağı konusunda uzun süredir merak edilen bir isimdi. Sonunda Serhat Doğramacı, sessizliğini bozarak, bu konudaki iddialara açıklık getirdi.

Yayınlanma:
Serhat Doğramacı 'MasterChef All Star'a Katılmayacağını Açıkladı

2020 yılında 'MasterChef Türkiye' yarışmasının şampiyonu olarak büyük bir başarı elde eden Serhat Doğramacı, yarışma sonrası kendi hamburgercisinin sahibi olmuş ve Bodrum Yalıkavak'ta bir restoranın menüsünde imzasını atmıştı.

All Star’a Katılacak Mı?

Doğramacı, uzun bir süredir üzerinde konuşulan 'All Star' haberlerine dair sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak açıklama yaptı. Videoda dikkat çeken sitemkar ifadelerle, "Benim yolum uzun" diyerek, 'All Star' yarışmasına katılmayacağını net bir şekilde açıkladı. Kendi kararını ve niyetini vurgulayan şef, "MasterChef All Star'a katılmıyorum. Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim. Bazı sayfalar paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum." dedi.

Beklenen Açıklama Geldi!

Serhat Doğramacı, 'MasterChef Türkiye' yarışmasında şampiyon olduğu dönemden itibaren All Star yarışmasına katılmama niyetini açıkça ifade ettiğini belirtti. "Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. 'Ben bu yarışmayı kazanırım, ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum' demiştim." diyen Doğramacı, kararının hiçbir zaman değişmediğini ve 'All Star'a katılmayacağını net bir şekilde ifade etti.

Yarışmacılara Başarılar Diledi

Diğer yarışmacı arkadaşlarına başarılar dileyen ve şeflere kolaylıklar dileyen Serhat Doğramacı, MasterChef deneyiminin kendisine çok şey kattığını ve tanınmasını sağladığını belirtti. Ancak aynı şeyi iki kez tekrarlama niyetinin olmadığını vurguladı. Serhat Doğramacı'nın bu net açıklaması, 'MasterChef All Star' heyecanına dair merakları sona erdirdi.

Survivor All Star 2024 Ne Zaman Başlıyor?

"Survivor All-Star 2024" heyecanı, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ancak edilen bilgilere göre, "Survivor All-Star 2024" için henüz resmi bir başlangıç tarihi duyurulmadı. Bu nedenle ne zaman başlayacağına dair kesin bir bilgi bulunmuyor. 2024 yılının başlamasıyla, Survivor All-Star 2024 heyecanın başlayacağı söylentiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet