Şevval Sam’dan Zamansız ve Ortak Şarkılar

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘Aşkı Bulacaksın’ isimli konsept içerikli konserinde meraklıları ile buluştu. Müzikseverler ile buluşan Şevval Sam zamansız ve ortak şarkılar seslendiriyor.

Yayınlanma:
Şevval Sam’dan Zamansız ve Ortak Şarkılar

Şarkı içerikleri Şevval Sam tarafından belirlenerek müzikseverler ile buluştu. Meraklıları için gerekli hazırlıklar yapılarak izleyici karşısına çıkıldı. Bu sayede daha fazla kişiye ulaşılması ve renkli görüntülerin ortaya çıkması sağlandı.

Beklenen ve en çok sevilen şarkılarını seslendiren Şevval Sam öncelikli olarak farklı bir repertuar ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Çeşitli alanlarda olan farklı şarkıları bir araya getirip harmanlıyor. Zamansız ve ortak şarkılar başlığı ile dikkat çeken bir konsept hazırlıyor.

3610627-d09f5defb7b49a238aa09a7967b84c8a-640x640.jpg

Şevval Sam ve Beklenen Şarkılar

Şevval Sam, Vigor Kültür Sanat Organizasyonu ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzik severler ile düzenlenen organizasyon sayesinde buluştu. ‘’Aşkı Bulacaksın’’ konseptiyle ilk defa İstanbul’da sahne alarak sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Elli kişilik Pera Filarmoni Orkestrası’nın da eşlik ettiği konserde sanatçıya, dört bin kişiden oluşan koro eşlik etti. Müzikseverlerin ortak olarak beğendiği şarkıları detaylı olarak listesine ekleyen Şevval Sam çeşitli dillerde şarkılar söyledi.

Şarkıların en çok bilinen ve beğenilen özellikleri dikkate alınarak listeler hazırlandı. Konserde hayranları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Şevval Sam için farklı bir konsept hazırlandı.

Kendisini izlemeye gelen dört bin kişilik koro eşlik ederek konser hazırlandı. Müzikseverler tarafından beğenilerek takip edilen Şevval Sam İstanbul’da dev bir organizasyonun içinde yer alıyor. ‘’Aşkı Bulacaksın’’ konsepti ile dikkat çeken bir yere sahip oldu.

3610627-dc97936b2543a2d1db99bc612fefbbaf-640x640.jpg

Şevval Sam dev organizasyon kapsamlı konserinde izleyiciler ile bol bol sohbet etmeyi ihmal etmedi. İzleyicilerin dikkat çektiği özellikleri ile seçilen şarkılar için önceden hazırlıklar yapılıyor. Hazırlanan şarkı listeleri müzik severler ile buluşuyor.

Farklı dillerde ortak ve zamansız şarkıları seslendiren Şevval Sam izleyicilei ile buluşuyor. ‘’Beni Anlama’’, ‘’Karadeniz ,Hayde Yar’’, ‘’Libertango’’,’’Gül Güzeli’’, ‘’Beni anlama’’, ‘’ Ellerin İlkbaharı’’, ‘’Gelevera Deresi-Ander Sevdaluk’’, ‘’Pontus-Gemiler Giresun’a’’, ‘’Sagapo’’, ‘’İzmir Kavaklarını’’,’’Olmasa Mektubun’, ‘’Telli Telli’’, ‘’Sevmek Zamanı’’ gibi Akdeniz’den Karadeniz’e Türk valslerinden tangolara kadar uzanan çeşitlli dillerdeki zamansız ve ortak şarkıları seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet