Sinem Kobal’dan Sürpriz! Leyla ile Günaydın Paylaşımı Görenlerin Beğenisini Kazandı!

Selena dizisiyle televizyon ekranlarında unutulmaz bir iz bırakan Sinem Kobal, 2016 yılında ünlü oyuncu ve başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine girdi. Bu mutlu birlikteliklerinden ise Lalin ve Leyla adlarında iki tane melek gibi kızları dünyaya geldi.

Yayınlanma:
Sinem Kobal’dan Sürpriz! Leyla ile Günaydın Paylaşımı Görenlerin Beğenisini Kazandı!

Ünlü çift, çocuklarını medyanın gözünden uzak tutarak özel bir şekilde büyütmeyi tercih etti. Ancak son zamanlarda Sinem Kobal, kuralı bozarak minik Leyla ile tatlı bir "Günaydın" paylaşımında bulundu. Bu paylaşım, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın sevimli kızı Leyla'nın yer aldığı bu paylaşım, milyonlarca kişi tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Minik Leyla'nın neşeli pozları ve sevimliliği, herkesin dikkatini çekti ve adeta kalpleri fethetti. Sinem Kobal'ın annelik mutluluğunu ve minik Leyla ile geçirdiği keyifli anları yansıtan bu özel paylaşım, ünlü çiftin fanlarını ve takipçilerini adeta büyüledi.

Küçük Leyla Herkesin Beğenisini Topladı

Yedi yıl önce, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu mutlu bir birliktelikle nikah masasına oturdular. Aradan geçen zamanın ardından çift, 2020 yılında ilk defa anne-baba sevincini tattı. İlk doğan kızlarına "Lalin" ismini verdiler ve bu yeni hayata adım attılar. Geçtiğimiz yılın mayıs ayında ise aileleri bir kez daha büyüdü; minik Leyla ailesinin kollarında yerini aldı. Ünlü çift, çocuklarını kameralardan uzak bir şekilde büyütmeyi tercih etti. Ancak Sinem Kobal, bu kuralı bir kenara bırakarak minik Leyla ile sevimli bir "Günaydın" paylaşımı yaptı.

Bu paylaşım, sosyal medyanın dikkatini hızla üzerine çekti. Minik Leyla'nın neşeli hali ve Sinem Kobal'ın annelik sevinci, binlerce beğeni ve yorumla taçlandı. Sinem Kobal'ın bu samimi paylaşımı, ünlü çiftin özel anlarını ve aile bağını yansıtması bakımından anlamlı bir an olarak öne çıktı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun minik Leyla ile olan bu içten paylaşımı pek çok kişi tarafından büyük bir ilgili ile karşılandı. Sosyal medyada minik Leyla, tatlılığı ile herkesin dikkatini çekti ve "Ne zaman bu kadar büyüdü?" şeklinde yorumlar da aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet