Sörf Tahtasında Yasemin’den Şaşırtan Gösteri! Bikinisiyle Direk Dansı İse Şaşırttı! Hepsi’nin Eski Üyesi Yine Gündemde

Hepsi grubuyla adını duyuran Gülçin Ergül, Eren Bakıcı ve Cemre Kemer'in yanı sıra grubun dördüncü olan, Yasemin Yürük, sosyal medya hesabından paylaştığı direk dansı videosuyla dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede büyük ilgi gördü.

Yayınlanma:
Sörf Tahtasında Yasemin’den Şaşırtan Gösteri! Bikinisiyle Direk Dansı İse Şaşırttı! Hepsi’nin Eski Üyesi Yine Gündemde

Paylaşımın hemen ardından Yürük, Bodrum Yalıkavak'ta bir arkadaşıyla birlikte görüntülendi. Denizde sörf tahtası üzerinde keyifli anlar yaşayan şarkıcının bu neşeli anları, hızla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hepsi grubuyla tanınan ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren Yasemin Yürük'ün bu renkli anları, hem müziğe olan ilgisi hem de özgür ruhuyla örtüşen bir tablo çiziyor. Sosyal medya sayesinde hayranlarına daha yakından bir bakış sunan Yürük, sahne dışında da neşesini ve enerjisini paylaşıyor.

Sosyal Medyada Olay Yaratan Paylaşımlar

Bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden olan Yasemin Yürük, Hepsi'nin dağılmasının ardından bir süre müzik piyasasından uzak kaldı. Ancak ünlü isim, 10 yıl süren bu aranın ardından geçen sene müzik sektörüne geri döndü. 'Düştüm Gülüşüne' adlı yeni şarkısı ile sahnelere dönen ve sevenleri ile buluşan şarkıcı, "İlk kez hayatımda kızlar olmadan bir iş yapmaktayım ve başta kendimi baya yalnız hissettim. Sahne üzerinde bir bakışımızdan, gözümüzden ne yapmamız gerektiğini anlardık. Bu nedenle onlarsız bir şeyler yapmaya alışmaya çalışmaktayım diyebilirim. Aynı zamanda güzel bir yönü de var; kimseyi düşünmeden istediğimi yapabilme fırsatım da var. Grup olmanın zorluğu biraz da buydu" şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarıyla uzun bir süre gündemde yer alan Yasemin Yürük, önceki gün yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla da tekrar adından söz ettirdi.

yasemin-uruk.jpg

Yasemin Yürük, kısa bir süre önce sosyal medya hesabından, bikinisiyle direk dansı yaptığı anın videosunu takipçileriyle paylaştı. Bikini giyerek yaptığı dans gösterisiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin paylaşımının altına, farklı görüşlerde birçok yorum geldi. Kendisinin aktif müzik kariyerine verdiği aradan sonra spor eğitmenliği alanında da faaliyet gösteren Yürük, şimdi ise Bodrum Yalıkavak'ta bulunan ünlü bir plajda objektiflere yakalandı ve tekrar gündemin odağında yer aldı.

Özellikle fit görünümüyle dikkat çeken ünlü şarkıcının boyu, merak edilen konular arasında yer aldı. Yasemin Yürük, hem sahne kariyeriyle hem de özel hayatıyla gözleri üzerine çekmeye devam ederken, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerine renkli anlar yaşatmaya da devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet