Survivor All Star'ın yeni yarışmacıları belli oluyor! Süpriz isim tekrar dönüyor

Acun Ilıcalı Survivor 2024 All Star için her gün bir isim açıklamaya devam ediyor. Acun Ilıcalı Merve Aydın'ın yaşadığı sakatlıktan sonra tekrar yarışmaya katılacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Survivor All Star'ın yeni yarışmacıları belli oluyor! Süpriz isim tekrar dönüyor

Survivor 2024 All Star yarışması seyirciler tarafından heyecanla beklenmeye başladı. Geçtiğimiz sezonun final gecesinde yeni konsepti duyuran Acun Ilıcalı, yeni sezonda yarışacak olan isimleri tek tek açıklıyor.

Survivor 2024 All Star'ın yayın tarihi henüz açıklanmadı ancak katılacak olan yarışmacılar sosyal medyada gündem oldu. "Önümüzdeki senenin konsepti SMS'siz Survivor'la geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak. İki takım da All Star olacak. Ada konseyinden adaylar çıkıyor, düelloda kaybeden eleniyor" diyerek yeni sezona dair ipuçları veren Ilıcalı bir yarışmacıyı daha açıkladı.

MERVE AYDIN SURVIVOR'DA

Acun Ilıcalı yeni yarışmacıyı "Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da. Merve her zaman Merve’dir" diyerek duyurdu.

Survivor 2024 All Star'da yarışacak isimler şöyle:

SURVIVOR ALL STAR KADROSUNDA KİMLER VAR?

NİHAT ALTINKAYA

Acun Ilıcalı yarışmacıları bu sözlerle duyurdu:

"Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum."

NAGİHAN KARADERE

"Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım"

OGEDAY GİRİŞKEN

"Survivor 2017’nin şampiyonu Ogeday Girişken Survivor All Star 2024’te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday’ın iddiali bir yarışmacı olacağından şüphem yok."

ALEYNA KALAYCIOĞLU

"Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star 2024’te bizimle birlikte olacak. Kendisine başarılar diliyorum."

SERCAN YILDIRIM

"Katıldığı sene performansıyla hepimizin takdirini toplayan sevgili Sercan Yıldırım Survivor All Star 2024 kadrosunda olacak. Başarılar Sercan."

DAMLA CAN

"Survivor All Star 2024’te Damla da bizimle olacak. Performansını her zaman takdir ettiğim Damla’nın yarışmanın favorilerinden olacağına şüphem yok. Başarılar Damla."

TURBO TURABİ

"Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum."

POYRAZ YİĞİT

"Katıldığı sene Survivor’da çok başarılı bir sezon geçiren Poyraz, şampiyonluğu kafaya koydu ve All Star’a katılıyor. Poyraz’ın iddialı isimlerden biri olacağına hiç şüphem yok."

MERVE AYDIN

"Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da. Merve her zaman Merve’dir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet