Survivor Şampiyonu Turabi’den Kötü Haber! Turabi Çamkıran Hastaneden Mesaj Yolladı

Survivor'da kazandığı zaferin ardından uzun süre yurt dışında yaşayan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Survivor Şampiyonu Turabi’den Kötü Haber! Turabi Çamkıran Hastaneden Mesaj Yolladı

Paylaşımında, bir süre önce hastaneye kaldırıldığını ve tedavi gördüğünü açıklayan Çamkıran, geçmişte yaptığı bazı hataları da samimi bir şekilde itiraf etti.

Müstehcen içerikli fotoğraflarının ardından tövbe ettiğini belirten Çamkıran, "Azrail'le oyun oynamamak gerektiğini anladım. 2024 yılı bitmeden evlenmeyi ve aile kurmayı planlıyorum. Daha sade ve mütevazi bir hayat yaşamayı hedefliyorum. Hayatın ne kadar kısa olduğunu anladım. Kalbini kırdığım her kim varsa, kusura bakmamasını dilerim" şeklinde konuştu.

Sosyal Medya Hesabından Hastanelik Olduğu Duyurusunu Yaptı

Üst üste iki kez Survivor'ı birincilikle tamamlayarak yurt dışında da zaferle dönen Turabi Çamkıran, uzun süre yurt dışında yaşamını sürdürdü. Zaman zaman sosyal medya hesabında yayınladığı müstehcen içerikli fotoğraflarla eleştiri alan Çamkıran, şimdi ise bir süredir hastanede tedavi gördüğünü ve sevenlerinden helallik istediğini duyurdu.

Instagram'da 1,8 milyon takipçisi bulunan Çamkıran, hastane odasında çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak sağlık sorunlarıyla ilgilendiğini ifade etti. Sevenlerini endişelendiren görüntülerin ardından Çamkıran, şunları dile getirdi: “Azrail'e mesaj attım; 'Gel beni al!' diye. O da geri dönüş yapmış; 'Gülüşün, seni çekemeyenlere dert olmuş. Onlara meydan oku, yaşamaya devam et!' demiş. Tabii ki şaka yapıyorum. Ancak Azrail, ciddiye almış gibi görünüyor. Neredeyse beni yanına alacaktı. Şans eseri bir kaza atlattım ve bu geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Şimdilik hoşça kalın.”

Yaşadığı bu durumun nedeni ile ilgili olarak geçmiş hayatından bahseden Turabi, sosyal medyada şu sözlere yer verdi: “Geçmişte açık ve cesur paylaşımlarım yüzünden bu tür durumlarla karşılaşıyorum. Artık bir değişim başlatıyorum. Tövbe ettim. Eğer hayatta kalırsam, hayatımın aşkını bulup hemen evlenmeyi düşünüyorum. 2024 sonuna kadar evlenmeyi ve sakin bir aile yaşamı sürmeyi planlıyorum. Ayrıca ertelediğim her şeyi hızla gerçekleştireceğim. İsteklerim ve dileklerim belli, bunları duyan da belli. Hayatın kısa olduğunu anladım. Kalbini kırdığım her kim varsa, affetsin. Yaptığım hataların nedeni cahilliğimden kaynaklanıyordu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet