Yargı Yine Zirveden Düşmüyor!

Kanal D'nin her pazar akşamı ekrana gelen ve Ay Yapım imzasını taşıyan Yargı dizisi, dün gece yayınlanan 65. bölümüyle bir kez daha zirvenin sahibi oldu. Dizinin heyecan dolu yeni bölümü, reytinglerde büyük başarı elde etti ve izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Yayınlanma:
Yargı Yine Zirveden Düşmüyor!

Yayınlanan son bölümde Ceylin, Nil'i gözaltına almak istedi ancak Ilgaz ile aralarında çıkan tartışma sonucunda bu karar ertelendi. Bu sırada Elif, annesi Aylin'e ağlayarak gitmesiyle izleyicileri şaşırttı. Başsavcı Nadide'nin talimatıyla gözaltı kararı ertelenirken, Ilgaz Nil'i emniyete götürdü ve Yekta da Ceylin'i Nil'i hafife almamak konusunda uyardı. Ancak Nil'in ifadelerine inanmayan Ceylin, gözaltı kararı verdi. Ilgaz ise Nil ile yaptığı konuşmanın ardından onu serbest bıraktı. Bu gelişmeler, izleyicileri ekran başına kilitleyen anlar yaşattı.

Merak Gittikçe Artıyor!

Dizinin ilerleyen bölümlerine dair merakı artıran sahnelerden biri de Ilgaz ve Ceylin'in bebekleri Mercan'ı kucaklarına aldıkları anla ilgili olan flashback sahneleriydi. Bu sahneler, ilerleyen bölümlerde neler olacağına dair spekülasyonları hızlandırdı.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in üstlendiği Yargı dizisine Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç oyuncular da eşlik ediyor.

Kanal D Ekranları Reytinge Koşuyor

Sema Ergenekon'un kaleminden çıkan ve Ali Bilgin'in yönetmenliğini üstlendiği bu başarılı dizi, her pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yargı'nın merakla beklenen yeni bölümleri için heyecan dorukta! Dizi, sosyal medyada da büyük ilgi görerek #Yargı, #Mercan, #Yekta, #Ilgaz gibi etiketlerle gece boyunca trend listelerde yer alıyor. Bu dizi, seyircileri adeta ekrana bağlayarak birinci sıradaki yerini koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet