Yasmin Erbil'in Sözleri Mehmet Ali Erbil’in Eski Eşi Nergis Kumbasar'ı Duygulandıracak

Yasmin Erbil'in son sosyal medya paylaşımı, aile bağlarının ne kadar özel olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Yayınlanma:
Yasmin Erbil'in Sözleri Mehmet Ali Erbil’in Eski Eşi Nergis Kumbasar'ı Duygulandıracak

Ünlü isimler Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin, duygusal ve içten bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Yasmin Erbil, annesine duyduğu sevgiyi ifade eden bu paylaşımıyla, aile bağlarının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Ünlü ailesinin bir parçası olmanın gururunu taşıyan Yasmin, bu paylaşımıyla takipçilerine de anlamlı bir mesaj iletti.

Kendisini Annesine Benzetti

Ünlü isim Yasmin Erbil, duygusal bir paylaşım yaparak anne Nergis Kumbasar ile baba Mehmet Ali Erbil'in gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşımında annesine benzerliğini vurgulayan bir not ekleyen Yasmin Erbil, eski aşkların gençlik dönemine dair bu anıyı takipçileriyle paylaştı.

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar, 1989 yılında evlenmişti. Bu birlikteliklerinden 1995 yılında Yasmin adını verdikleri bir kızları dünyaya geldi. Ancak 1996 yılında Yasmin'in doğumundan sadece bir yıl sonra ünlü çift, yedi yıllık evliliklerine son vererek yollarını ayırdılar.

61cd4a924e3fe10918b6e6d1.webp

Paylaşımları Olay Yaratıyor

Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ailesinin ünlü isimleri arasında yer almasının yanı sıra, kendi kişisel tarzı ve paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. ‘Survivor’ yarışmasından tanıdığımız Yiğit Poyraz ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Erbil, sevgilisi ile olan fotoğraflarını da sık sık paylaşıyor.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bu kez sevgilisiyle değil annesiyle olan samimi bir paylaşımıyla gündeme geldi. Anne ve babasının eski bir fotoğrafını paylaşan Yasmin Erbil, paylaşımına Nergis Kumbasar'ı etiketleyerek "Sana benzettim kendimi ilk defa" notunu düştü. Bu duygusal paylaşım, herkesi büyüledi ve takipçiler, Nergis Kumbasar'ın bu paylaşımı görünce duygusal bir tepki verebileceğini ifade ettiler. Yasmin Erbil, annesi Nergis Kumbasar ile ilgili bu paylaşımı, annesi ile olan özel bağını ve benzerliklerini vurgulayan bir hareket oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet