“Yeniden Bir Araya Geldiler” Dedikoduları Gündemi Sallıyor! 5 Ay Süren Evliliği Sonlandıran Hadise ve Mehmet Dinçerler İkilisinden Şaşırtan Haber

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile ilişki iddialarıyla sıkça adından söz ettikten sonra bu haberleri net bir şekilde yalanlayan Hadise, eski eşi ile tekrar gündem oldu.

Yayınlanma:
“Yeniden Bir Araya Geldiler” Dedikoduları Gündemi Sallıyor! 5 Ay Süren Evliliği Sonlandıran Hadise ve Mehmet Dinçerler İkilisinden Şaşırtan Haber

Daha önce kalbini Mehmet Dinçerler'e kaptırarak nikah masasına adım atmıştı. Ancak 5 ay süren evlilikleri boyunca medyanın ilgi odağı olmaktan kurtulamamışlardı. Boşanma süreci boyunca da sık sık haberlere konu oldular. Şimdi ise yeniden bir araya geldikleri iddialarıyla tekrar gündemde yer aldılar. Bu sefer Hadise, sessizliğini bozdu ve durumu açıklığa kavuşturdu.

Eski Aşk Yeniden Mi Alevlendi?

Hadise’nin eski eşi ile tekrar görüştükleri ve yakınlaştıkları iddialarıyla magazin dünyasında yer almışlardı. Hadise'nin sessizliği artık sona erdi ve bu konuda bir açıklama yaptı. Onun bu açıklaması, medyanın ve halkın merak ettiği sorulara yanıt olacak nitelikte.

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda dünya evine girmişti. Bu sürpriz nikah, magazin dünyasını heyecanlandırmış ve hayranlarını sevince boğmuştu. Ancak düğünleriyle ilgili herhangi bir fotoğraf basına yansımamıştı. Fakat bu kısa süren mutluluk dönemi, beklenmedik bir şekilde son buldu ve ikili boşanma haberleriyle gündemi salladı.

Bu süreçte, hem boşanma öncesi hem de sonrasında, Hadise ve Mehmet Dinçerler sık sık magazin manşetlerinde kendilerine yer buldu. Kısa süren evlilikleri hakkındaki spekülasyonlar ve bu ayrılığın detayları, takipçilerin ve meraklıların dikkatini çekmeye devam etti.

Hadise ve Mehmet Dinçerler, son dönemde barıştıkları haberleriyle gündemi meşgul etti. İkilinin aralarındaki ilişkinin tekrar düzeldiği yönünde çıkan haberler, "Hadise ile Mehmet Dinçerler barıştı mı?" sorusunu akıllara getirdi. Ancak Hadise, bu iddiaları hızla yalanlayarak sessizliğini bozdu. Haberlerde aktarıldığına göre yer alan açıklamada “Mehmet Dinçerler ile yeniden bir araya gelmesi kesinlikle mümkün değil. Ortaya atılan iddialar tamamen gerçek dışı" ifadeleri kullanıldı. Bu açıklama ile birlikte ikilinin barıştığı yönündeki söylentilerin asılsız olduğu net bir şekilde belirtilmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet