Yeşilçam'ın Unutulmaz İsmi Filiz Akın'dan Sağlık Güncellemesi

Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın'ın sağlık güncellemesi sevindirici! Son MR sonuçlarına göre endişe yok. Sağlıkta ilerleme var, dilek ve dualarımızla yanındayız. Ünlü isimlerin destek mesajlarıyla güçleniyor. Unutulmaz oyuncunun sağlık mücadelesi umut veriyor.

Yayınlanma:
Yeşilçam'ın Unutulmaz İsmi Filiz Akın'dan Sağlık Güncellemesi

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Filiz Akın, son zamanlardaki sağlık durumuyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olarak Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ile birlikte anılan Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündemde yer almıştı. 80 yaşındaki usta oyuncu, daha önce iki kez kanser tedavisi gördüğünü ve son dönemde sağlık sorunlarıyla boğuştuğunu ifade etmişti.

Birkaç Ay Önce Yaptığı Açıklama Gündemde!

Filiz Akın, birkaç ay önce yaptığı açıklamada, "O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim" diyerek sevenlerini endişelendirmişti. Ardından, "Bir türlü iyileşemedim" sözleriyle MR çektireceğini duyurmuştu. Ancak son gelişmelere göre, usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili iyi haberler var.

Gülümseyerek El Sallamıştı

Akın, MR sonuçlarını öğrendikten sonra sosyal medya hesabından gülümseyerek el salladığı bir video paylaştı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, "Çıkan MR sonuçlarına göre endişelenecek herhangi bir durum yokmuş. İlaçlara beş gün daha devam edilecek. Sizlere de dilek ve dualarınız için gerçekten çok teşekkür ederken, böyle birbirinden güzel ve iyi haberler alacağınız bir gün diliyorum" ifadelerini dile getirdi.

Mutlu Haberler Geldi

Oyuncunun bu olumlu haberi, sanat dünyasından birçok ünlü ismi sevindirdi. Arzum Onan, Nazan Şoray, Melek Baykal, Pınar Altuğ, Binnur Kaya, Şenay Gürler, Selda Alkor, Ayşegül Aldinç ve Canan Ergüder gibi tanınmış isimler, sosyal medya üzerinden Filiz Akın'a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızı Filiz Akın'ın sağlık mücadelesi ve son gelişmeler, sevenleri tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle takip ediliyor. Usta oyuncunun daha iyiye doğru ilerlemesi, herkesi sevindiren bir haber oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet