Yılmaz Erdoğan'dan sürpriz gelişme! 20 yıl sonra televizyon dizilerine dönüyor!

Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan 0 yıl sonra büyük bir sürprize imza atarak televizyon dizilerine geri dönme kararı aldı. Erdoğan açıklamalarında "Yeni projemiz 'İnci Taneleri' için hazırlıklarımız sürüyor. Bambaşka bir şey geliyor. Beklemede kalın" dedi.

Yayınlanma:
Yılmaz Erdoğan'dan sürpriz gelişme! 20 yıl sonra televizyon dizilerine dönüyor!

Son olarak ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan, senaryosu Berkun Oya tarafından yazılan, başrolü ise Nur Sürer, Okan Yalabık, Ayça Bingöl, Fatih Artman, Olgun Şimşek ve Funda Eryiğit'in üstlendiği 'Cici' adlı dizide rol alan Yılmaz Erdoğan, yeni imajıyla tanınmaz halde. Ünlü yönetmenin yeni tarzını görenler kendisini tanımakta güçlük çekti. Yılmaz Erdoğan'ın yeni tarzı hayranlarından beğeni topladı.

Son yıllarda Kin, Aşkın Kıyameti ve Cici gibi yapımlarda rol alan usta sanatçı Yılmaz Erdoğan, 20 yıl sonra büyük bir sürprize imza atarak televizyon dizilerine geri dönme kararı aldı.

Ünlü sanatçının 'İnci Taneleri' adlı diziyle ekranlara geri döneceği öğrenilirken Erdoğan'ın bu kararı hayranlarını heyecanlandırdı. 20 yıl sonra televizyona geri dönmek için adeta gün sayan Erdoğan, yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Yılmaz Erdoğan, daha sonra toplantı yapmak için restorana geçti.

Basın mensuplarının 20 yıl sonra ekranlara döneceği yeni dizi projesi için yönelttiği sorulara cevap veren Yılmaz Erdoğan, "Yeni projemiz 'İnci Taneleri' için hazırlıklarımız sürüyor. Bambaşka bir şey geliyor. Beklemede kalın" dedi.

Neşeli halleri ve yeni tarzıyla dikkat çeken Erdoğan, yanına gelen sevenleriyle uzun süre hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İşte ünlü yönetmenin yeni imajı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet