Zeynep Bastık kollarını sıvayıp yeni bir işe atılıyor!

Ünlü sanatçı Zeynep Bastık geçtiğimiz aylarda İstanbul'dan İzmir'in Urla ilçesine taşındı. Bastık'ın yeni evinin 5 bin hektarlık bahçesinde lavanta yetiştiriciliği yapacağı öğrenildi.

Yayınlanma:
Zeynep Bastık kollarını sıvayıp yeni bir işe atılıyor!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde enkaz altında yaşam mücadelesi vererek arama kurtarma ekipleri tarafından sağ olarak kurtulan 15 yaşındaki Ayfer'in eğitim masraflarını karşılayacağını açıklayarak herkesin takdirini kazanan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda İstanbul'u terk ederek İzmir Urla'ya yerleşmişti. Ünlü şarkıcının Urla'daki evinin değerinin 40 milyon TL olduğu öğrenilirken evin bahçesinde ise 5 bin hektar olduğu ileri sürülmüştü. Konserlerinden 500 bin TL kazandığı öne sürülen ünlü şarkıcının yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Yaz mevsimini konserlerle ve reklam iş birlikleriyle geçiren Zeynep Bastık'ın yoğun çalışma döneminin ardından Urla'daki çiftlik evinde zamanını geçireceği öğrenildi. Ünlü şarkıcının buradaki evinde lavantaya merak sardığı ve yetiştirip ticaretini yapmak için kollarını sıvadığı iddia edildi. Ünlü şarkıcının bu yeni hobisi için oldukça heyecanlı olduğu kaydedildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet