Acı Haberle Alanya Ziyareti Erteledi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yaşanan çatışmada şehit düşen 9 askerimiz nedeniyle düzenleyecekleri programı iptal etti. Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına göre, 8 askerimiz de yaralandı.

Yayınlanma:
Acı Haberle Alanya Ziyareti Erteledi

ACI HABER BU AKŞAM GELDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin için yarın Alanya'da olacaktı. Ancak bu akşam saatlerinde çok acı bir haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3'ü ağır 8 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır" açıklamasını yaptı.

Bu açıklamanın ardından saat 23.20'de yaralı bir askerin daha şehit olduğu bilgisi paylaşıldı ve şehit sayısı 6'ya yükseldi.

Bakanlıktan saat 01.16 sıralarında yapılan açıklamada yaralı 2 askerin daha şehit olduğu ve şehit sayısının 8'e yükseldiği bildirildi. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 15 oldu.

Saat 01.43'te yapılan son açıklamada şehit sayısının 9'a yükseldiği belirtildi.

MEHMET ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Bu acı haber nedeniyle Akşener ve Şahin, yarınki Alanya programını ileriki bir tarihe ertelediler. Gazetecilere bir açıklama yapan Şahin, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada çok sayıda askerimizin şehit olduğu ve yaralandığı haberini alınca programımızı erteledik. Şehitlerimiz varken siyaset yapamayız. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet