Akşener'den Bahçeli'ye çarpıcı sözler: Buyursunlar görevlerinden istifa edip Gazze’ye gitsinler

İYİ Parti lideri Akşener, İYİ Parti Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. Akşener sözlerinde; Bahçeli'nin söylediği, 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa Türkiye süratle devreye girmeli ifadelerine dikkat çekerek, Verdikleri 24 saatlik müddet ile Netanyahu’yu durduramadıklarına göre buyursunlar görevlerinden istifa edip Gazze’ye gitsinler dedi.

Yayınlanma:
Akşener'den Bahçeli'ye çarpıcı sözler: Buyursunlar görevlerinden istifa edip Gazze’ye gitsinler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Türkiye'de ve dünyada yaşanan önemli gelişmelere dair açıklamalarda bulundu.

İsrail-Filistin savaşında yaşananlara tepki gösteren MHP lider Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunarak "Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrımız şudur, eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki Türkiye süratle devreye girmeli" ifadelerini kullanmıştı.

AKŞENER'DEN HATIRLATMA

Akşener, Bahçeli'nin bu sözlerini hatırlatarak "Verdikleri 24 saatlik müddet ile Netanyahu’yu durduramadıklarına göre buyursunlar görevlerinden istifa edip Gazze’ye gitsinler" dedi.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Biz de hep birlikte şehitler ölmez vatan bölünmez diyoruz, haydi bakalım bizi de tutuklayın! Hodri meydan, benim dokunulmazlığım da yok buyurun efendim bekleriz!

İsrail Gazze'yi adeta atış talimi alanına çevirdi. Bin 400 İsrail vatandaşı hayatını kaybetmişti İsrail'in karşı saldırılarında ise 4 binden fazla sivil Filistinli hayatını kaybetti. Bin 700'ü ise ne acı ki çocuktu. Bin 700 günahsız çocuk Netahyahu terörünün kurbanı oldu. O bombalar masum insanları öldürdü! Bir çatışma ancak bu kadar onursuz bu kadar şerefsiz olabilir! Bir devlet insanı ancak bu kadar vicdansız olabilir. Ancak dünya yaşananlara bu kadar kayıtsız kalamaz, kalmamalıdır!

NETANYAHU TERÖRÜYLE HAMAS TERÖRÜ AYNI

Netanyahu bir savaş suçlusudur, bir bebek katilidir. Sivilleri çocukları öldüren Netanyahu terörüyle müzik festivalinde gençleri tarayan Hamas terörü aynı şeydir. Sıfatına bakılmadan bir terörist gibi muamele görmelidir.

Tüm uluslararası topluma çağrımız; zalimin içinizden geliyor olması zulmün varlığını değiştirmez. Hedefine hastaneleri, ibadethaneleri alan bir katliama meşruiyet kazandırma çabanızdan vazgeçin!

MEHMETÇİK GAZZE’YE DİYE SLOGAN ATAN ŞUURSUZ ZİHNİYET

Bu ilkeden ve devlet insanlığından bihaber olanlar maalesef var. Mehmetçik Gazze’ye diye slogan atan bir şuursuz zihniyetin dolduruşuna gelenler var. Üstelik bu duruşu milliyetçilik diye pazarlayanlar da var. Değerli dava arkadaşlarım milliyetçilik bu değildir. Milliyetçilik önce kendi evladına sahip çıkmaktır. Başka anaların doğurduğu çocukların sırtından çağrılar yapıp kabadayı pozları vererek milliyetçi olunmaz.

Verdikleri 24 saatlik müddet ile Netanyahu’yu durduramadıklarına göre buyursunlar görevlerinden istifa edip Gazze’ye gitsinler.

CUMHURİYET’İN 100. YILININ KUTLANMASINA ENGEL

Duydukları fevkalade büyük üzüntü nedeniyle Cumhuriyet’in 100. yılının kutlanmasını yanlış bulup engellemeye çalışanlar var. Yazıklar olsun. 29 Ekim’de geçtim mitingi fener alayına bile mesafeli dururken 28 Ekim’de Filistin mitingi yapanlar var. Hiç utanmadan cumhuriyetin karşısına Filistin’deki mezalimi dikmeye çalışanlar var. Milleti suni tercihlere zorlayıp artık kabak tadı veren alışıldık iki kutup üzerinden siyasi rant kovalayanlar var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet