Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin asker uğurlamasında Belediye Başkanı gibi karşılandı

Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Sugözü Mahallesi'nde gerçekleşen asker uğurlamasında sıcak bir karşılama ile karşılandı. Şahin, askerin babasıyla eski okul arkadaşı olduğunu söyleyerek duygusal anlar yaşadı.

Yayınlanma:
Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin asker uğurlamasında Belediye Başkanı gibi karşılandı

Sugözü Mahallesi, Alanya'nın Koca Hasanlı Beleni bölgesinde gerçekleşen asker uğurlaması etkinliği, beklenmedik bir sürprize sahne oldu. Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, bu özel anın bir parçası olarak askerin uğurlanmasına katıldı ve karşılandığı ilgiyle büyük bir sürpriz yaşadı.

Asker Okan Koca'nın uğurlamasına katılan Mehmet Şahin, kalabalık bir topluluk tarafından belediye başkanı gibi karşılandı. Askerin babası Ahmet Koca da duygusal anlar yaşayarak, "Başkanımız benim okul arkadaşım. En büyük başkan bizim başkan" diyerek Şahin'e olan bağlılığını dile getirdi.

Bu anlamlı buluşma, Mehmet Şahin'in toplum içindeki güçlü bağlarını ve insanlar arasındaki samimiyetini gösteren bir örnek olarak kayda geçti. Şahin'in asker uğurlamasındaki sıcak karşılama, Alanya'nın yerel siyasi sahnesindeki etkisini bir kez daha vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet