Alanya Belediye Başkan Adayı Mustafa Toklu, gençlerin sorularını yanıtladı!

Alanya Belediye Başkan Adayı Mimar Mustafa Toklu, gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı ve gençlerin fikirlerine değer verdiğini vurguladı. Gençlerin Türkiye'nin geleceğindeki önemini vurgulayarak, desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Yayınlanma:
Alanya Belediye Başkan Adayı Mustafa Toklu, gençlerin sorularını yanıtladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Parti Genel Merkezi’nin oluruyla Alanya Belediye Başkan Adaylığı’nın resmi olarak açıklanması an meselesi olan Mimar Mustafa Toklu 1’e 1 yaptığı ziyaretler yanı sıra toplu buluşmalar ile de vatandaşların görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. Bu sabah gençlerle bir araya gelen Toklu, gençlerle sürekli iletişim halinde olmayı ve onların fikir ve düşüncelerine değer verdiğini sık sık ifade ediyor.

Buluşmada gençlerin sorularını cevaplayan Toklu, “Unutulmamalıdır ki her genç birey farklıdır. Bu nedenle gençlerin ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlamak önemlidir. Gençlerle iletişimimiz, karşılıklı anlayış, saygı ve açıklık temelinde devam edecektir. Gençlere değer vermek, onların potansiyelini tanımak, seslerini duymak için daha sık bir araya gelerek bireysel ve toplumsal ihtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Gençlerin Türkiye’nin geleceğindeki rolünün çok büyük olduğunu belirten Toklu, her zaman onları destekleyeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Keşfet