Alanya'da aday olması beklenen Mustafa Toklu'dan Ankara çıkartması

Alanya Belediye Başkan adaylığı için AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mimar Mustafa Toklu, Ankara'da Alanya'nın ulaşım sorunlarına alternatif olacak projeler üzerinde istişarelerde bulunuyor.

Yayınlanma:
Alanya'da aday olması beklenen Mustafa Toklu'dan Ankara çıkartması

Alanya Belediye Başkan adaylığı için AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mimar Mustafa Toklu, Ankara'da temaslarına devam ediyor. İlçe Başkanlığı döneminde Alanya için birçok projenin öncülüğünü yapmış ve bunların hayata geçirilmesi için Alanya ile Ankara arasında önemli çalışmalar yapmış olan Toklu, istifasının ardından da Alanya için çalışmalarını sürdürüyor.

Toklu, Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'i ziyaret etti. Görüşme sırasında Alanya'nın ulaşım sorunlarına alternatif olabilecek projeler üzerinde istişarelerde bulundular.

Toklu, ziyaret hakkında şunları söyledi: "Antalya Bölge Müdürlüğü görevinde yakın çalışma fırsatı bulduğumuz Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’e, Milletvekilimiz Sn. İbrahim Ethem Taş ile birlikte hayırlı olsun ziyaretindeyiz. Şehrimizin ulaşım sorunlarına çözüm alternatiflerini istişare ettiğimiz verimli bir görüşme oldu. İlgi ve alakaları için Sn. Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum."

Mustafa Toklu'nun Alanya'daki ulaşım sorunlarına yönelik projeleri ve çalışmaları Alanya halkı tarafından yakından takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet