Alanya'da Seçim Güvenliği Konuşuldu!

Alanya'da seçim güvenliği kurumlar arası toplantı gerçekleşti! 14 Mayıs Pazar Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerine yönelik plan ve koordinasyonu sağlamak çalışmalar ele alındı.

Yayınlanma:
Alanya'da Seçim Güvenliği Konuşuldu!

Alanya Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Alanya’daki bütün kurum amirleri katıldı. Toplantıda kurumların vatandaşlara yönelik hizmetlerinin geliştirilmesi yönelik tedbir ve uygulamalar ile kurumların koordinasyonu ile 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlere yönelik çalışmalar ele alındı.

fvnh-dexoaild7q.jpeg

Alanya’daki seçimlerin huzurlu ve güvenli geçmesi için değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Ürkmezer, “Turizm sebebiyle yoğunlaşan nüfus ve yaklaşan seçimlerin arifesindeyiz. Seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için tüm kurumlarımızla birlikte gerekli çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımızın demokratik seçim haklarını yerine getirebilmeleri için Emniyet ve Jandarma Komutanlığı ise gereken güvenlik tedbirlerini planladılar. Diğer kurumlarımız da üzerine düşen görevlerde gerekli planlamaları yaparak önlemlerini aldılar. Seçim güvenliği için kurumlarımız arasındaki koordineyi sağladık. Tüm arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.

fvnh-p4wcamdmfv.jpeg

Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasının ardından Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat ve Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, kendi sorumluluk alanlarında aldıkları güvenlik tedbirleri ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında kurumlar arası koordinasyon ve seçim güvenliğiyle ilgili alınabilecek tedbirler hakkında fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet