Alanyalı muhtar açıkladı! Yine aday oluyor

Alanya'nın Oba Mahallesi'nin mevcut muhtarı Şeref Gürkan, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimde bir kez daha muhtarlık için adaylığını açıkladı. Gürkan, 5 yıllık hizmetine bir 5 yıl daha eklemek ve Oba Mahallesi sakinlerine devam eden hizmet sunmak istediğini belirterek destek istedi.

Yayınlanma:
Alanyalı muhtar açıkladı! Yine aday oluyor

Alanya'nın Oba Mahallesi'nin mevcut muhtarı Şeref Gürkan, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar muhtarlık için aday olacağını açıkladı. Gürkan, Oba sakinlerinden destek isteyerek, "Obalılara 5 yıl daha hizmet etmek için yeniden göreve talibim. Bunun için de Oba seçmeninin desteklerini bekliyorum" dedi.

YENİDEN GÖREVE TALİP

Oba Mahallesi'nde 5 yıldır muhtarlık görevini üstlenen Şeref Gürkan, yaptığı açıklamada geçmiş dönemde gerçekleştirdiği hizmetlerin ardından bir dönem daha görev almak istediğini belirtti.

TOPLUM HİZMETİNE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Şeref Gürkan, Oba Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı çağrıda, mahallelerine daha iyi hizmet sunabilmek adına bir kez daha aday olduğunu vurgulayarak, toplumun refahı için çalışmaya devam etmek istediğini ifade etti.

SEÇİMLER ÖNCESİ İLK ADAYLIK AÇIKLAMASI

Yerel seçimlere az bir süre kala, Oba Mahallesi'nde yaşayanlar, Şeref Gürkan'ın tekrar adaylık kararını merakla bekliyor. Gürkan'ın açıklamasıyla birlikte mahalledeki seçim atmosferi de hareketlenmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Keşfet