Başkan Böcek, CHP'nin 100. yılı şerefine Anıtkabir'i ziyaret etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret etti. Böcek, Ata'nın huzurunda duygusal anlar yaşadı.

Yayınlanma:
Başkan Böcek, CHP'nin 100. yılı şerefine Anıtkabir'i ziyaret etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye'nin önemli siyasi olaylarından biri olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle Ankara'ya özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

BAŞKAN BÖCEK'TEN ATATÜRK VE CUMHURİYET MESAJI

Başkan Böcek, Anıtkabir ziyareti sırasında duygu yüklü açıklamalarda bulundu. Atatürk'ün devrimleri ve Cumhuriyet'in kurucusu olarak büyük lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle andı. Aynı azim ve kararlılıkla Cumhuriyet ve CHP'ye sahip çıkacaklarını vurguladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 100. yıl dönümü münasebetiyle Ankara'ya özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu anlamlı ziyaret, CHP'nin tarihi kuruluşunu anma ve kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleşti.

Başkan Böcek, Anıtkabir'i ziyaret etme fırsatı bulduğunda duygusal anlar yaşadı ve bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ziyaret sırasında Atatürk'ün kabri başında saygı duruşunda bulunan Başkan Böcek, Türkiye'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet ve özlemle andı.

Başkan Böcek ayrıca, "Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu, önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyorum. Ata’m; devrimlerine inanarak aynı azim ve kararlılıkla Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet Halk Partimize sahip çıkacağız" şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.

Bu özel ziyaret, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 100. yıl dönümünün önemini ve bu tarihi anı anlamını vurguluyor. Başkan Böcek'in duygusal sözleri, partisinin ve Cumhuriyet'in değerini bir kez daha hatırlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet