Başkan Böcek'ten kritik anlaşma! Moskova'yla işbirliği protokolü imzaladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Moskova'da Güney İdari Bölge Yönetimi ile işbirliği protokolü imzalayarak dostluk ve ortaklık ilişkilerini güçlendirdi.

Yayınlanma:
Başkan Böcek'ten kritik anlaşma! Moskova'yla işbirliği protokolü imzaladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Moskova'da gerçekleştirdiği temaslar çerçevesinde önemli bir adım attı. Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Moskova'nın Güney İdari Bölge Yönetimi ile İşbirliği Protokolü'nü imzaladı.

Başkan Böcek, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile birlikte Moskova'daki temaslarını sürdürüyor. Moskova'da düzenlenen Uluslararası Ulaşım Zirvesi'nde yer alan Başkan Böcek, ulaşımla ilgili projeleri ve görüşleri paylaşarak işbirliğini güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu çerçevede, Moskova'nın Güney İdari Bölgesi Yönetimi ile İşbirliği Protokolü'nü imzaladı.

İşbirliği protokolü, dostluk ve ortaklık ilişkilerini pekiştirmeyi amaçlıyor. Özellikle şehir planlaması, konut ve toplumsal hizmetler, kentsel çevre koruma, toplu taşıma ve karayolu taşımacılığı altyapısının geliştirilmesi, kültür ve kültür mirası, sosyal güvenlik ve sosyal hizmetler, eğitim, spor ve turizm gibi alanlarda işbirliğini öngörüyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, işbirliği protokolü kapsamında alınan kararların Antalya için hayırlı olmasını temenni ederek, dostluk ilişkilerini daha da güçlendirmenin önemine vurgu yaptı. Bu işbirliğiyle birlikte, Antalya'nın uluslararası arenada daha da güçlendiği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet