Başkan Yücel ve Tütüncü esnafla bir araya geldi!

Alanya'da Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, çeşitli ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Başkan Yücel ve Tütüncü esnafla bir araya geldi!

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Önce kahvaltıya daha sonra da AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'ndaki Cumhur İttifakı buluşmasına katılan Tütüncü ve Yücel ardından MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ettiler. Ziyarette Yücel ve Tütüncü'ye AK Parti Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Tuba Vural Çokal, AK Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ile partililer eşlik etti. Yücel ve Tütüncü ile beraberindekiler ardından Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abdulhadi Yüksel'i ve Büyük Birlik Partisi Alanya İlçe Başkanı Mehmet Uğur'u ziyaret etti. Yücel ve Tütüncü son olarak beraberindekiler ile Cuma Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Yücel, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hakan Tütüncü, Sayın MYK Üyemiz Hüseyin Yıldız, Sayın Vekilimiz Dr. Tuba Vural Çokal ve ilçe başkanlarımız ile birlikte Alanya Cuma Pazarı'nda esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizlere destek veren, sevgisini gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet