Çavuşoğlu'ndan sürpriz ziyaret! ALKÜ rektörünü ziyaret etti

Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Mustafa Toklu ile birlikte Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan'ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Çavuşoğlu'ndan sürpriz ziyaret! ALKÜ rektörünü ziyaret etti

Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Mustafa Toklu'dan oluşan heyet, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan'ı ziyaret etmek üzere Alanya'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu beklenmedik buluşma, hem siyasi hem de spor dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Ziyaretin ayrıntılarını paylaşan AK Parti eski İlçe Başkanı Mustafa Toklu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Alanyaspor Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Çavuşoğlu ile birlikte Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan'ı ziyaret ettik." ifadelerini kullandı. Bu buluşma, yerel medya ve sosyal medya platformlarında geniş kitleler tarafından ilgiyle karşılandı.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun, ALKÜ Rektörü Kenan Ahmet Türkdoğan'ı ziyaret etme nedeni ve görüşme detayları hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak ziyaretin siyasi ve spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getirerek dikkat çekici bir buluşma olduğu kesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet