CHP Adayı Özçelik'ten kadınlara destek: Pozitif ayrımcılık yaparız!

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Türkiye Kadın Haklarını Koruma Derneği'ni ziyaret ederek kadın hakları konusundaki hassasiyetlerini paylaştı. Özçelik, kadına şiddetin önlenmesi ve kadın haklarının korunması için pozitif ayrımcılık yapacaklarını ifade etti.

Yayınlanma:
CHP Adayı Özçelik'ten kadınlara destek: Pozitif ayrımcılık yaparız!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Türkiye Kadın Haklarını Koruma Derneği'nin Alanya Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek yönetimi ve üyeleri tarafından karşılanan Özçelik, kadına yönelik şiddetle mücadele ve kadın hakları konularında bilgi alışverişinde bulundu.

KADIN HAKLARINA DESTEK SÖZÜ

Özçelik, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, kadına yönelik şiddetin ve ayrımcılığın kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, "Her türlü şiddeti önlemek ve kadın haklarını korumak için elimizden geleni yapacağız. Toplumsal duyarlılığımızı artırmak için projeler geliştireceğiz" dedi.

PROJELER VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ

KHKD Şube Başkanı Av. Melek Depren, dernek olarak başlattıkları projeleri ve beklentilerini paylaşırken, belediye personeline kadına yönelik şiddet ve negatif ayrımcılık konusunda eğitim verilmesi taleplerini iletti. Özçelik ise, bu tür eğitimleri destekleyeceklerini ve kadın hakları sorunlarına öncelik vererek pozitif ayrımcılık yapacaklarını belirtti.

KADIN TEMSİLİYETİNE ÖNEM VERİLECEK

Özçelik, "Kadınların temsili konusu bizim önceliğimiz olacaktır" diyerek, meclis listelerinde kadınların daha etkin ve görünür bir şekilde yer alması konusunda hassasiyet göstereceklerini ifade etti.

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı, Türkiye Kadın Haklarını Koruma Derneği'nin taleplerini önemseyerek, kadın haklarına ve eşitliğe verdiği destekle dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet