Erdoğan'dan kritik açıklamalar! İşte Antalya ve Alanya adayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda yapmış olduğu konuşmada, Antalya'nın gerçek belediyecilikle buluşacağını vurguladı. İşte Erdoğan'ın açıklamaları ve AK Parti'nin Antalya adayları...

Yayınlanma:
Erdoğan'dan kritik açıklamalar! İşte Antalya ve Alanya adayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Muhalefete yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Amacımız, özellikle muhalefetin idaresi altında durumu giderek kötüleşen şehirlerimizi içine düştükleri girdaptan süratle çıkarıp hak ettikleri yüksek standartta hizmetlere kavuşturmaktır. İstanbul harap oldu. Ankara harap oldu. İzmir zaten berbat. Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız. Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız.'' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Akdeniz'in incisi, ülkemizin turizm başkenti, tarımın, sanayinin, diplomasinin lokomotifi Antalya'da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ahde vefanız, aşkınız için her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim aramızdaki şu dayanışmayı daim eylesin diyorum. Antalya'yı özlemişiz, bugün ilçe belediye başkan adaylarımızı sizlere emanet etmek üzere buradayız.

''TAM SAHA PRES YAPACAĞIZ''

Büyükşehir belediye başkan adayımız Hakan Tütüncü'yü daha önce açıklamıştık. İlçe adaylarımızın da belirlenmesiyle birlikte artık tam saha pres yapacak şekilde çalışacağımız bir döneme giriyoruz. Biliyorsunuz bizler milletten ilk onayını belediyelerdeki icraatlarıyla almış bir kadroyuz. Bundan 30 yıl önce mahalli idarelerde ilk kez göreve geldiğimizde önümüze çıkan engellere, zorluklara ve maruz kaldığımız haksızlıklara rağmen şehirlerimize hizmet için aşkla çalıştık.

''BAHANELERE SARILMADIK''

Millete hizmet yolunda bahane aramadık. Bahanelere sarılmadık. Kolayı seçenlerden asla olmadık. Belediyemizin kaynaklarını en doğru, en etkin ve hakkaniyetli şekilde kullanarak hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm ürettik. Bir önceki seçimde iş başına gelen CHP zihniyetinin ideolojik esareti altında boğulan tüm umutları tükenen şehirlerimizi çok kısa sürede yaşanabilir yerler haline getirdik. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bizim hizmet ve eser siyasetimizle tanışan şehirlerimiz çeyrek asır boyunca adeta altın devirlerini yaşadı. Ulaşımdan çevreye, sosyal belediyecilikten alt yapı ve üst yapıya kadar her alanda şehirlerimiz resmen seviye atladı. Daha önce mahalli idarelerde hiç görülmemiş hizmetleri vatandaşlarımızın istifadesine sunduk.

''İNSANLARIMIZIN BEKLENTİLERİ DEĞİŞTİ''

Hemşehrilerimizin her anında hep yanında olan, böyle bir anlayışla illerimize hizmet ettik. Şehirlerimizin nüfusunu çoğalması ve şehirleşmenin artmasıyla birlikte insanlarımızın belediyelerden beklentileri de değişti, çeşitlendi, çoğaldı. Belediyeleri sadece vatandaşın çöpünü toplayan, sadece yolunu inşa eden, parkını yapan, toplu ulaşım hizmetlerini veren bir konumdan çok daha geniş görevler icra eden bir konuma yükselttik.

''ANTALYA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK''

CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız. 31 Mart'ta Antalya'nın altın çağı başlayacak. Şehirlerimizi iş yapmak, milletin sıkıntılarına çözüm bulmak yerine şov yapan, kişisel kariyer peşinde koşan muhterislerin insafına bırakamayız.

''ŞEHİRLER HARAP OLDU''

Amacımız, özellikle muhalefetin idaresi altında durumu giderek kötüleşen şehirlerimizi içine düştükleri girdaptan süratle çıkarıp hak ettikleri yüksek standartta hizmetlere kavuşturmaktır. İstanbul harap oldu. Ankara harap oldu. İzmir zaten berbat. Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız. Antalya'mızın bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz. Hakan Tütüncü kardeşimiz şehrimize hizmete hazırdır. Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız.

''YATIRIMCILARA ÖNCELİK VERECEĞİZ''

Şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getirecek yatırımlara öncelik vereceğiz. Gençler, çocuklar, yaşlılar, engelliler ve kadınlar olmak üzere tüm toplumsal kesimlere sosyal belediyecilik hizmeti sunacağız. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Kararlı mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Kendimiz ve evlatlarımız için müreffeh bir geleceğin kapılarını beraberce açmaya var mıyız?

''CHP ALACAKARANLIK SİYASETİNİN İÇİNE GİRDİ''

Şehirlerimizi iş yapmak, milletin sıkıntılarına çözüm bulmak yerine şov yapan, kişisel kariyer peşinde koşan muhterislerin insafına bırakamayız. Şehirlerimizi iş yapmak, milletin sıkıntılarına çözüm bulmak yerine şov yapan, kişisel kariyer peşinde koşan muhterislerin insafına bırakamayız. CHP alacakaranlık siyasetinin içine girmiş durumda. Bünyesini kuşatan,ihanet üzerinde yükselen alacakaranlık siyasetini ülkeye bulaştırmasına izin veremeyiz. Önlerine 3 keçi katsanız,ellerine bir kasa portakal verseniz akşama hepsini kaybedip gelecek kifayetsizlikteki tiplere ne ülke ne şehirlerimiz emanet edilir.

''HANÇERE DİKKAT ÖZGÜR EFENDİ''

Bay Kemal'i sırtından hançerleyerek koltuğundan indirdiler, Ankara'da bir ofisin dört duvarı arasına vebalı gibi hapsettiler. Özgür Efendi'nin de dikkat etmesi lazım, aynı hançer her an kendi sırtına da inebilir. terör örgütlerini üzerimize salsalar da yolumuzdan döndüremezler. Türkiye, CHP'ye emanet edilmez. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını biz çözeriz.

AK PARTİ'NİN ANTALYA ADAYLARI AÇIKLANDI

İşte adaylar:

Akseki Belediye Başkan Adayı: İbrahim Özkan

Aksu Belediye Başkan Adayı: Durmuş Kaan Şahin

Alanya Belediye Başkan Adayı: Adem Murat Yücel

Demre Belediye Başkan Adayı: İbrahim Oğuz

Döşemealtı Belediye Başkan Adayı: Bekir Kıvrım

Elmalı Belediye Başkan Adayı: Durmuş Ali Gökçe

Finike Belediye Başkan Adayı: Cenk Şimşek

Gazipaşa Belediye Başkan Adayı: Mustafa Aksoy

Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı: Ali Gülen

İbradı Belediye Başkan Adayı: Hatice Sekmen

Kaş Belediye Başkan Adayı: Mutlu Ulutaş

Kemer Belediye Başkan Adayı: Rahman Şeker

Kepez Belediye Başkan Adayı: Rıza Sümer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet