Eskişehir İYİ Parti adayları belli olmaya başladı

31 Mart 2024 gerçekleşecek olan yerel seçimlerde İYİ Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi için Melih Aydın'ı aday göstereceği öğrenildi.

Yayınlanma:
Eskişehir İYİ Parti adayları belli olmaya başladı

Yerel seçimler yaklaşırken, CHP ve diğer partilerle ittifak yapmayacağını ısrarla vurgulayan İYİ Parti adaylarını belirlemeye devam ediyor. İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil’in Odunpazarı Belediye Başkanlığına, Melih Aydın’ın ise Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı kesinleşti.

AKŞENER 27 EYLÜL'DE AÇIKLAYACAK

Artı Gerçek'ten Özge Zaim'in haberine göre, Edizgil ve Aydın'ın adaylığını 27 Eylül'de Eskişehir’e gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklayacağı belirtildi.

ADAYLIKLAR KESİNLEŞTİ

Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na aday olacağını doğrulayan İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, “Odunpazarı’na daha önceden de adaylığım söz konusuydu. Ben genel başkanımla görüştüm, böyle bir niyetim olduğunu söyledim. O da 'tamam' dedive adaylığımı çok olumlu karşıladı adaylığımı. Büyük ihtimalle il başkanlığından ayrılacağım ve Odunpazarı’na adayım” diye konuştu.

Melih Aydın’ın da adaylığının kesinleştiğini belirten Edizgil "Nebi Hatipoğlu da konuşuluyordu ama Nebi Bey kendisi istemedi. 'Ben vekilim vekilliğim devam etsin' dedi. Yoksa isteseydi, değerlendirilirdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet