Gelecek Partisi Alanya'da, 2. Olağan Kongre heyecanı

Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, 14 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 2. Olağan Kongresi'ne hazırlanıyor. Kongreye Genel Başkan Yardımcıları ve genel merkez yöneticileri de katılacak.

Yayınlanma:
Gelecek Partisi Alanya'da, 2. Olağan Kongre heyecanı

Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, 14 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 2. Olağan Kongre için çalışmalarını hızlandırdı. Kongrede 386 delegenin oy kullanacağı belirtilirken, Genel Başkan Yardımcıları Feramuz Üstün ve Hasan Hüseyin Bozok ile genel merkez yöneticilerinin de katılacağı bildirildi.

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Genel Merkez Parti Yönetim Kurulu'nun kongre takvimi doğrultusunda ve İlçe Yönetim Kurulu'nun kongre kararıyla 2. Olağan Kongre'nin 14 Ekim Cumartesi günü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) 4. Kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtildi.

Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, kongre öncesinde yoğun bir hazırlık süreci yaşarken, bu önemli etkinlikte partililerin görüşlerini ve hedeflerini paylaşacakları bir platform olması bekleniyor. Kongre, parti içi demokrasinin işlediği bir örnek teşkil edecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet