İYİ Parti'de peş peşe istifalar devam ediyor!

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oğul Aktuna'nın istifasının ardından İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'de istifasını duyurdu. Sezgin ''Kurucuları arasında yer aldığım İyi Parti üyeliğinden istifa ettim. Muhalefet bugünlerde büyük kargaşa içinde, ben bunu kendi adıma körüklemek istemiyorum. İstifamın nedenleri hakkında gerekirse gelecekte kapsamlı bir açıklama yaparım” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
İYİ Parti'de peş peşe istifalar devam ediyor!

İYİ Parti'de seçimlerin ardından birbiri ardına istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

Son olarak eski İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oğul Aktuna, partisinden istifa ettiğini ''Muhalefet blokunda umut veren bir parti ve lider kalmamıştır'' sözleriyle açıklamıştı. Bir parti kurmayı hedeflediğini belirten Aktuna, ayrıca Akşener'e ''Madem siz bu kadar demokratsınız niye blok listeyle kurultaya çıkıyorsunuz? Niye demokrasiyi çiğniyorsunuz?'' diye sormuştu.

İYİ Parti kurucularından eski İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin de, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifası ile ilgili açıklama yapan Sezgin, “Kurucuları arasında yer aldığım İyi Parti üyeliğinden istifa ettim. Muhalefet bugünlerde büyük kargaşa içinde, ben bunu kendi adıma körüklemek istemiyorum. İstifamın nedenleri hakkında gerekirse gelecekte kapsamlı bir açıklama yaparım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet