MHP Antalya Milletvekili Adayı Oğuzhan Çelik, Alanya'da Esnafa ziyaretlerde bulundu..

Alanya'da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren MHP Antalya Milletvekili Adayı Oğuzhan Çelik 14 Mayıs’taki seçimler için destek istedi, “Vatandaşların MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na göstermiş olduğu yoğun ilgi, alaka ve teveccühe teşekkür ediyoruz. Birlikte başaracağız” dedi.

Yayınlanma:
MHP Antalya Milletvekili Adayı Oğuzhan Çelik, Alanya'da Esnafa ziyaretlerde bulundu..

MHP Antalya Milletvekili Adayı Oğuzhan Çelik, 14 Mayıs’taki seçim öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Çelik son olarak Alanya’da 25 Metrelik Yol üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret edip onların sorun ve taleplerini dinlemesinin ardından seçimde destek istedi. Ziyarette Çelik’e MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediye Meclis Üyesi Kayhan Balta, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

oguzhan-celik-25-metrelik-yoldaki-esnafi-ziyaret-etti-h77637-c3162.jpeg

Bölgedeki esnafı tek tek ziyaret edip 14 Mayıs’taki seçim için destek isteyen Çelik, “25 Metrelik Yol üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla hemhal olduk. Seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor, esnaf ve vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı hakkında bilgilendirip desteklerini istiyoruz. Vatandaşlarımızın MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na göstermiş olduğu yoğun ilgi, alaka ve teveccühe teşekkür ediyoruz. Birlikte başaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet