Muhittin Böcek'e İngiltere'den ziyaret! İngilizler Antalya'da mutlu

İngiliz Büyükelçi Jill Morris, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret ederek, Türkiye ve İngiltere arasındaki işbirliği fırsatlarını değerlendirdi ve İngiliz turistlerin Antalya'daki mutluluğunu vurguladı.

Yayınlanma:
Muhittin Böcek'e İngiltere'den ziyaret! İngilizler Antalya'da mutlu

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Jill Morris, Türkiye'nin güzel tatil beldesi Antalya'yı ziyaret etti ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Türkiye ve İngiltere arasındaki ilişkilerin yanı sıra turizm, tarım ve ticaret gibi alanlarda daha fazla işbirliği yapılması konuşuldu.

TURİZMİN YANI SIRA TARIMDA DA İŞBİRLİĞİ

Başkan Böcek, görüşme sırasında Türkiye'nin sebze ve meyve ihtiyacının yüzde 50'sini karşılayan Antalya'nın tarım potansiyelini vurguladı. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak üreticilere sağlanan destekleri anlattı. Elektrik enerjisi, tohum, fide ve fidan desteği gibi çalışmaların yanı sıra İngiltere'den gelen turist sayısının artırılması için çaba gösterdiklerini belirtti.

İNGİLİZ TURİSTLER ANTALYA'DA MUTLU

Büyükelçi Morris, Antalya'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, İngiliz vatandaşlarının Antalya'yı sevdiğini ve burada mutlu olduklarını söyledi. Antalya'nın İngiliz turistler tarafından sıcak bir şekilde karşılandığını ve entegre olduklarını vurguladı. İngiltere Büyükelçisi, Antalya'nın İngiliz turistler için vazgeçilmez bir destinasyon olduğunu dile getirdi.

ÇEVRE PROJELERİ ELE ALINDI

Ziyaret sırasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Lokman Atasoy, belediyenin çevre ile ilgili projelerini Büyükelçi Morris'e aktardı. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz ile Başkan Danışmanları Osman Ayık ve Lokman Atasoy da görüşmeye katıldılar.

Bu önemli ziyaret, Türkiye ve İngiltere arasındaki işbirliği potansiyelini artırmak adına önemli bir adım olarak kaydedildi. İngiliz Büyükelçi Jill Morris'in Antalya'daki bu olumlu izlenimleri, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet