Nail Kamacı Alanya'da konuştu! Disiplin sorunlarına dikkat çekti

Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı partideki disiplin sorunlarına dikkat çekerek, “Önümüzdeki günlerde birkaç tane can yakacağım” dedi.

Yayınlanma:
Nail Kamacı Alanya'da konuştu! Disiplin sorunlarına dikkat çekti

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Alanya’ya gelerek partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. İl yöneticilerinin de eşlik ettiği Kamacı, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette partililere hitap eden Kamacı, haftaya düzenlenecek olan parti kurultayının ardından çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi. Kamacı, “20 gündür şunu gördüm. İnsanlar il beni il başkanlığı binasının dışına çıkarmak istemiyor. Tebriklere teşekkür ederim ama önümüzdeki aylarda seçim var. Biz bize olursak, dışarıya açılmazsak seçimlerde sıkıntı yaşarız. Partide bir sıkıntı var. Bu sıkıntı sürüyor ama aşacağız. Bu sıkıntıları aşmaya geldik. Bir disiplin sorunu var. Baş ayak, ayak baş olmuş. Bunun için kimseyi suçlamak istemem. Bu dönemki yoğurt yiyişimiz farklı olacak. Hepimiz yerimizi, yaptığımız işimizin kıymetini bileceğiz. Geleceğe bu ülkeyi hazırlamak görevimiz. 5 ay sonra seçim var. Bu seçimlerde organize olmalıyız. Genel başkanımız yerel örgütlere inisiyatifi vereceğim dedi. Öyle bir aday çıkaracağız ki Alanya’da seçimi kazanacağız. Belediye başkanları ile çalışma içine gireceğiz. 9 olan belediye başkan sayımız 10-11 olacak. Bunu yapmadığımız takdirde başarılı olduğumuz söylemek mümkün değil” dedi.

SEÇİM KOMİTESİNİ KURUN TALİMATINI VERDİ

CHP Alanya İlçe Teşkilatı’ndan seçimlerle ilgili önümüzdeki günlerde seçim komitesini kurmasını isteyen Kamacı, “Seçimlere kullanacağınız alanları belirleyin. Hangi alanlarda kimlerle, nasıl çalışabiliriz bunları ayarlayın. Sadece size gelenlerle değil, gelmek isteyenleri, belediye meclis üyelerini de dikkate alın. Aldığınız meclis üyeleri hiç olmazsa partinin biraz nefesini koklasın. Grubu, partiyi bilsin, tanısın. Tanımadan olmuyor. Geçen Antalya’daki olayda yaşadık. Bir belediye meclis üyesi, büyükşehir belediye başkanına ‘FETÖ ile iltisaklı’ dedi. Duydum söyledim diyor. Duymakla görmek farklı şeyler. Bir başkasını zan altında bırakmak doğru şeyler değil. Sosyal medyayı lütfen doğru kullanalım. Antalya’da yine aynı şekilde döndürülen şeyler var. Önümüzdeki günlerde birkaç tane can yakacağım. Bunu net söyleyeyim” diye konuştu.

“UÇTUK AMA FİYATLARDA, ZAMLARDA UÇTUK”

Türkiye için 2 önemli konunun ekonomi ve savaş olduğunu söyleyen Kamacı, “Bu iki konuda da sınıfta kaldık. Ekonomi konusunda 14 Mayıs’tan daha iyi değiliz. Hatta 14 Mayıs’tan 4 kat daha kötüyüz. Uçtuk ama fiyatlarda, zamlarda uçtuk. Ev kiraları artık sonsuzluğa doğru gidiyor. Bu ülkede Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu 2 bayramda 15’er bin TL verdi. Millet bunu beğenmedi. Şimdi 5 bin TL’yi alıyorlar, ağlayacaklar. Bu çelişkiyi anlamış değilim. Bu ülkede tarikatlar zengin oluyor, müritler zenginleşiyor. Geçen gün Diyanet İşleri Yüksek Kurulu, ‘Bu fiyat artışlarımdan Allah sorumludur’ dedi. Her şeyi karıştırıyorsun da Allah’ı niye karıştırıyorsun kardeşim. Cemaatçiler buna kadar düştünüz mü ya?” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet