Türkiye ve Alanya'nın tanıtımı! Müftüoğlu, Finli Bakanları Alanya'ya davet etti

Finlandiya Alanya Fahri Konsolosu Kuddusi Müftüoğlu, Helsinki'de düzenlenen toplantıda Türkiye ve Alanya'yı tanıtarak, üst düzey Finli yetkililere Alanya'ya davet teklifinde bulundu.

Yayınlanma:
Türkiye ve Alanya'nın tanıtımı! Müftüoğlu, Finli Bakanları Alanya'ya davet etti

Son genel seçimde AK Parti'nin Antalya Milletvekili Adayı olan, Şehir Plancısı, eski FIFA Hakemi, eski MHK (Merkez Hakem Kurulu) Başkanı ve Finlandiya Alanya Fahri Konsolosu Kuddusi Müftüoğlu, 13-14 Eylül 2023 tarihleri arasında Helsinki’de düzenlenen Finlandiya'nın Güneydoğu Avrupa ve Türkiye Fahri Konsolosları Toplantısı'na katıldı.
Helsinki'de çok sayıda ikili görüşme ve ziyaret de gerçekleştiren Müftüoğlu, Finlandiya Helsinki Büyükelçisi Deniz Çakar’ı makamında ziyaret etti. Müftüoğlu, tüm fahri konsoloslar ile birlikte Finlandiya Ankara Büyükelçisi Pirkko Hamalainen ile de bir araya geldi.
Finlandiya Dışişleri Bakanı Elina Maria Valtonen ve Ankara Büyükelçisi Pirkko Hamalainen ile de buluşan Müftüoğlu, son olarak Finlandiya Meclis Başkanı Jussi Halla ve Finlandiya Ticaret Bakanı Ville Tavio’yu ziyaret etti.
Müftüoğlu, ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinin yanı sıra Türkiye ve Alanya'yı da tanıttı, Finli bakanları Alanya'ya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet