Yücel'den hafta sonu mesaisi! Mahalle mahalle gezdi

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel hafta sonu Türktaş, Dereköy, Süleymanlar ve diğer mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek halkın desteğini ve coşkusunu aldı.

Yayınlanma:
Yücel'den hafta sonu mesaisi! Mahalle mahalle gezdi

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yücel’e ziyaretlerinde, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Şerani Tavlı, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Abdülhadi Yüksel, Alanya Alperen Ocakları Başkanı Deniz Çalışkan ve Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri ile Cumhur İttifakı’na gönül vermiş partililer eşlik etti.

MUHTAR ARIKAN: BAŞKANIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ

İlk olarak Türktaş Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Yücel’i mahalle muhtarı Mehmet Arıkan, Cumhur İttifakı mahalle başkanları ve vatandaşlar coşkuyla karşıladılar. Buluşmada ilk sözü alan Muhtar Arıkan, “Başkanımdan Allah razı olsun her defasında bizleri yalnız bırakmadı. Henüz 6 ay geçmeden yeniden Türktaş’a ziyaretimize geldi. Biz de inşallah 31 Mart seçimlerinde Başkanımızı mahcup etmeyeceğiz.” dedi. Muhtar Arıkan’ın ardından MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı 1 oy Alanya’da Adem Murat Yücel’e, 1 oy Antalya’da Hakan Tütüncü’ye diyerek vatandaşlarından yerel seçimlerde destek istediler.

BAŞKAN YÜCEL: BU ŞEHRE HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM

Başkan Yücel, Türktaş halkına seslenerek, “İki dönem sizlere bu şekilde hizmet ettik ve şimdi de üçüncü dönem için sizlerle bir araya geldik. Herkes aday olacağı zaman ‘beni halk zorladı, arkadaşlar zorladı’ der. Ben beşinci seçimime giriyorum ve hep kendim isteyerek aday oldum. Çünkü ben bu şehre değer katmak, bu şehrin refah seviyesini arttırmak ve bu şehirde yaşayan insanlarımızın dünyanın en mutlu, en huzurlu kentinden yaşaması için gece gündüz çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Benimle beraber aday olan arkadaşlara başarılar diliyorum ama bu şehri en iyi ben ve ekip arkadaşlarımın yöneteceğini bildiğim için yeniden aday oldum. Çünkü bu şehir 127 ülkeden vatandaşın yaşadığı 81 vilayetten göç alan mutlu ve huzurlu bir şehir. Bu şehir bu hale kolay gelmedi. Vatandaşlar artık sadece yol, su, elektrik yapsın demiyor. Eğitimden sağlığa, kültürden sanata şehre ne katıyor diye bakıyor ve bir belediye başkanının vizyonuna, misyonuna bakıyor.“ dedi.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Türktaş Mahallesine yol, cami, park ve sosyal alanlar kazandırarak hizmeti vatandaşların ayağına getirdiklerinin altını çizen Başkan Yücel, vatandaşların isteklerini de dinledi. Türktaş halkı Başkan

Yücel’e hizmetleri için teşekkür ettiler. Başkan Yücel de mahallede yapılan istinat duvarı ve yol gibi bazı çalışmaları kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarım hizmetine sunacaklarını vurguladı.

MUHTAR UYSAL: KÖYÜMÜZÜN BİR EVLADI GİBİ HİZMET ETTİ

Başkan Yücel’in ikinci durağı ise Dereköy Mahallesi oldu. Dereköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Uysal ve çok büyük bir kalabalık Başkan Yücel’i karşılayarak desteklerini gösterdiler. Toplantıda söz alan Muhtar Uysal, “10 yıllık muhtarlık dönemimde Kıymetli Başkanımız bizim köyümüzün bir halkı, köyümüzün bir evladı gibi bize yeterince hizmetleri verdi. Ben kendisinden çok memnunum, sizlerin de memnun olduğunu biliyorum. Dört koldan çalışma misali bütün ekipleri bizim köyde. Beton ekibi, asfalt ekibi ve diğer ekipler tam tekmil çalışıyorlar. Tabi ki eksikler bitmez. Başkanım Allah’ın izni ile seçimi kazanacak ve hizmetler devam edecek. Kendisine 31 Mart seçimlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN YÜCEL: BİZ HER ZAMAN YAPABİLECEKLERİMİZİN TAAHHÜDÜNÜ VERDİK

Dereköy halkına da seslenen Başkan Yücel, “Bu mahallemizde 16-17 kilometre sathi kaplama, 3 buçuk kilometre sıcak asfalt, 3 tane çocuk parkı gibi pek çok hizmetimiz oldu. Biz bugüne kadar her zaman yapabileceklerimizin taahhüdünü verdik, bundan sonra da öyle olacak. Mesela 32 kilometre yol genişletme ve 21 kilometre yeni yol açmışız. Ben bu kadar necip bir millete hizmet ettiğim için hep gurur duyuyorum. Daha fazla hizmet ederek insanlarımızın refah seviyesini arttırmak için mücadelemize devam edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: MEMLEKETİ ALGI İLE YÖNETİYORLAR

Başkan Yücel Dereköy’de hizmetlerin devam ettiğini belirterek, “Benim bir idealim vardı. Taşatan’dan çıkan bir vatandaşımızın aracının tekerine toprağa değdirmeden Gören, Samsa, Köprübaşı, Gömürgen, Kadıyakası, Gökbel, Sarımut, Dikmetaş, Söğüt, Tokar, Kaş ve Koçdavut yolundan Demirtaş’a indireceğiz, demiştik. İndirdik. Biz öncelik olarak ihtiyaç sahibi olan ve engelli olan vatandaşlarımızın yollarını daha sonra da planlama ile diğer yolları yapıyoruz. Biz bunu yaparken; bütçesinin yüzde 80’ini merkezi bütçeden alan belediyeler hiç bir şey yapmıyor. Merkezi bütçeden sadece yüzde 27-30 arasını karşılayan bir bütçemiz var. Bizler bu memleketi kaderine terketmemek için çalışıyoruz. Memleket algı ile yönetilmez, sosyal medya ile yönetilmez. Biz yaptıklarımızın bile reklamını yapamıyoruz ama onlar memleketi algı ile yönetiyorlar. Türkiye’deki 3-5 belediyeden birisi haline geldik.” şeklinde konuştu.

Başkan Yücel Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’ye Alanya’dan büyük bir oy göndermek istediklerini belirterek, “Kepez’de 3 dönem belediye başkanlığı yapan genç ve tecrübeli bir adayımız var. Ben Hakan Tütüncü ile hem Alanya’nın hem de Antalya’nın hak ettiği hizmete kavuşacağını düşünüyorum. Adayımız Hakan Tütüncü’ye desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Başkan Yücel tüm mahalle programlarında olduğu gibi Dereköy’de de vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar mahalleye yapılan hizmetler için Başkan Yücel ve ekibine teşekkür ettiler.

BAŞKAN YÜCEL SÜLEYMANLAR’DA ASKER YEMEĞİNE KATILDI

Başkan Yücel Süleymanlar Mahallesi’nde Ahmet Selim Zeybek’in asker yemeğine katıldı. Yüzlerce vatandaş Başkan Yücel’i alkışlar, meşaleler ve havai fişeklerle karşıladılar. Mahalle Muhtarı Süleyman Kara ve mahalle sakinleri Başkan Yücel’e büyük bir sevgi gösterisinde bulunarak bol bol hatıra fotoğraf çektirdiler. Burada da vatandaşlara seslenen Başkan Yücel, “Vatani görevini yapacak olan Selim kardeşime hayırlı teskereler diliyorum. Bizleri böyle büyük bir coşku ile karşıladığınız için sizlere de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet