Alanya Mahmutlar’da Korkunç Olay: Kız Kardeşini Balkondan Attı, Ardından Hayatını Kaybetti
Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde yaşanan olayda, tartıştığı kız kardeşini birinci kattaki balkondan aşağı attığı belirtilen bir kişi, ardından tabancayla kendisini vurdu. Ağır yaralanan ağabey hastanede yaşamını yitirirken, yaralanan kız kardeşinin tedavi altına alındığı bildirildi.
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü
Olay, Mahmutlar Mahallesi Barış Caddesi üzerindeki bir binada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Timuçin Çilkin ile kız kardeşi Ayçin Çilkin arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine ağabeyin kız kardeşini yaşadıkları evin birinci katındaki balkondan aşağı attığı öne sürüldü.
Ağır yaralanan ağabey kurtarılamadı
Olayın ardından Timuçin Çilkin’in evde bulunan tabancayla kendisini vurduğu belirtildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Balkondan düşerek yaralanan Ayçin Çilkin’e olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Evde ağır yaralı halde bulunan Timuçin Çilkin’e ulaşmak için itfaiye ekipleri sepet yardımıyla balkondan içeri girdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye götürülen Çilkin, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.
Jandarma soruşturma başlattı
Mahallede büyük üzüntüye neden olan olayla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı. Olayın çıkış nedeni ve yaşananların tüm ayrıntılarının yapılacak araştırmanın ardından netleşmesi bekleniyor.
Ayçin Çilkin’in sağlık durumuna ilişkin ise paylaşılan bilgilerde ayrıntı yer almadı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.