Alanya’da Jandarmadan Peş Peşe Operasyon: Hırsız Tutuklandı, Kaçak Tütün Ele Geçirildi
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Alanya ve çevre ilçelerde gerçekleştirdikleri operasyonlarla hem motosiklet hırsızlığını kısa sürede aydınlattı hem de kaçak tütün ticaretine yönelik denetimlerini sürdürdü. Motosiklet hırsızlığı şüphelisi C.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çalınan motosiklet kısa sürede bulundu
Alanya’da bir iş yerinin önüne bıraktığı motosikletinin çalındığını fark eden M.M., durumu jandarma ekiplerine bildirdi.
İhbarın ardından harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), hırsızlığın aydınlatılması için çalışma başlattı. Ekiplerin yürüttüğü takip sonucunda motosikleti çaldığı belirlenen C.U., çalıntı motosikletle birlikte yakalandı.
Motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Jandarma ekiplerince gözaltına alınan C.U.’nun işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği belirtildi.
Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
Dört ilçede kaçak tütün operasyonu
Jandarma ekipleri aynı zamanda kaçakçılıkla mücadele kapsamında Antalya’nın Alanya, Manavgat, Döşemealtı ve Aksu ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirdi.
Cumhuriyet başsavcılıklarının koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında şüpheli araçlarda ve bir işletmede arama yapıldı.
Aramalarda yüzlerce kilogram kaçak tütün, binlerce makaron ve çok sayıda kaçak elektronik sigara ele geçirildi.
Kaçakçılıkla mücadele sürüyor
Operasyonlarda ele geçirilen kaçak ürünlerle ilgili adli tahkikat başlatıldı.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, özellikle kaçak tütün ve tütün mamullerinin ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.
Alanya ve çevre ilçelerde gerçekleştirilen operasyonlarla hem kamu güvenliğine yönelik suçların önlenmesi hem de kaçakçılıkla mücadele kapsamında denetimlerin devam ettiği belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.