6643.99
%0
12265.98
%0
49.14
%0
54.95
%0
64.88
%0

Alanya’da Otomobil Akaryakıt İstasyonuna Daldı

Alanya’nın batı girişinde meydana gelen kazada, önündeki kamyonun aniden şerit değiştirmesi üzerine sürücüsünün manevra yaptığı otomobil kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna girerek durabildi.

Yayınlanma:
Alanya’da Otomobil Akaryakıt İstasyonuna Daldı

Kamyondan kaçarken kontrolden çıktı

Kaza, Alanya’nın batı girişindeki Dinek Mahallesi güzergahında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yolda seyir halinde bulunan bir otomobilin önündeki kamyon aniden şerit değiştirdi.

Kamyonla çarpışmamak için direksiyon kıran otomobil sürücüsü, aracın kontrolünü kaybetti. Savrulmaya başlayan otomobil, yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonuna yönelerek istasyon içerisinde durabildi.

Yakıt pompalarına ve çalışanlara çok yaklaştı

Otomobilin akaryakıt istasyonuna girmesi kısa süreli paniğe neden oldu. Araç, istasyon çalışanlarına ve yakıt pompalarına çarpmadan durabildi.

Kazanın daha büyük bir faciaya dönüşmemesi ise şans olarak değerlendirildi. Olayda herhangi bir can kaybı ya da ciddi yaralanma meydana gelmedi.

Otomobil sahibine teslim edilecekti

Kazayla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı da otomobilin henüz sahibine teslim edilmemiş olması oldu.

Edinilen bilgilere göre araç, tamir ve bakım işlemlerinin tamamlanmasının ardından sahibine teslim edilmek üzere yola çıkarılmıştı. Kaza sırasında otomobilin sahibi araçta bulunmuyordu.

Araçta ağır hasar oluştu

İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Kazada can kaybı ve ciddi yaralanma yaşanmazken, sahibine teslim edilmek üzere götürülen otomobilde ağır maddi hasar meydana geldi.

Kazanın nasıl gerçekleştiğine ilişkin inceleme başlatılırken, olayla ilgili detayların yapılacak çalışmaların ardından netleşmesi bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.