Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına yoğunlaştı!

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki macerasını noktalayan Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor ile kritik bir mücadeleye hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına yoğunlaştı!

Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki son maçının ardından Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'u Oba Stadyumu'nda ağırlayacak. Saat 16.00'da başlayacak olan mücadele öncesinde, turuncu yeşilliler, taraftarlarına galibiyet sözü veriyor. Ligdeki son maçında Başakşehir'e mağlup olan ancak önceki haftalarda yakaladığı 6 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çeken Alanyaspor, bu kritik mücadelede yükselişe geçmeyi amaçlıyor.

ANTRENMANLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

Takım, dünkü antrenmanla birlikte Çaykur Rizespor maçına odaklanarak hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Fatih Tekke yönetimindeki antrenman, Zimbitlik Sahası'nda gerçekleşti. Oyuncular, maç öncesi taktik provasını yaparken, kupada oynanan Samsunspor müsabakasında forma giyenler yenileme çalışmalarına odaklandı. Bugünkü antrenmanla birlikte hazırlıklar tamamlanacak ve ekip, kampa girerek yarınki kritik müsabakaya odaklanacak.

HEDEF YENİDEN YÜKSELİŞ!

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmelerine rağmen, Corendon Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçını kazanarak ligde üst sıralara tırmanmayı amaçlıyor. Takımın taraftarlarıyla barışmak istediği bu kritik mücadele, hem oyuncular hem de teknik ekip için büyük öneme sahip. Yapılan hazırlıkların ardından gözler, yarınki karşılaşmaya çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet