Alanyaspor'un yasakları kalktı! Yeni transferler geliyor

Corendon Alanyaspor, UEFA'nın verdiği 3 dönem transfer yasağını, eski futbolcusu Feddal'a olan 200 bin Euro'luk borcu kapatma girişimiyle birlikte ortadan kaldırdı. Turuncu yeşilliler, devre arasında yapılacak takviyeler için transfer yasağını kaldırarak yeni oyuncuları takıma katma imkanı elde etti.

Yayınlanma:
Alanyaspor'un yasakları kalktı! Yeni transferler geliyor

Corendon Alanyaspor'un UEFA tarafından uygulanan 3 dönem transfer yasağı, yönetimin Feddal'a olan 200 bin Euro'luk borcu kapatma çabasıyla kaldırıldı. Bu gelişme, takımın devre arasındaki transfer faaliyetleri için heyecan yarattı.

YÖNETİM TRANSFER TAHTASINI AÇTI

Süper Lig'de üst sıralara tırmanmaya devam eden Corendon Alanyaspor'un transfer yasağı kaldırılmasıyla birlikte, devre arasında takviyeler yapma olanağı doğdu. Yönetim, kadroyu güçlendirmek ve hedeflere odaklanmak adına transfer tahtasını açtı.

CORDOVA AYRILIYOR, YENİ TRANSFER GELİYOR

Sezon başında transfer edilen Venezuelalı forvet Cordova'nın Alanyaspor'dan ayrılma ihtimali doğdu. Cordova'nın yerine gelecek yeni bir golcü transferiyle ilgili heyecan, turuncu yeşilli taraftarları sardı.

YÖNETİMDEN BOMBA TRANSFER MÜJDESİ

Alanyaspor yönetimi, Cordova'nın ayrılığı sonrasında takıma katılacak yeni bir golcü transferiyle ilgili sürpriz bir hamle yapma hazırlığında. Taraftarlar, yönetimin devre arası transfer sezonunda gerçekleştireceği hamleleri heyecanla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet