Kestelspor kararlı! Hedef: TFF 2. Lig

TFF 3. Lig 4. Grup'ta iddialı bir sezon geçiren Armoni Alanya Kestelspor, 27 puanla 4. sırada bulunuyor. Ligin lideri Adana 1954'e karşı oynayacakları zorlu deplasman maçı öncesi, takımın motivasyonu yüksek.

Yayınlanma:
Kestelspor kararlı! Hedef: TFF 2. Lig

Armoni Alanya Kestelspor, TFF 3. Lig 4. Grup'ta sezonun ikinci yarısına Çankaya FK ve Sebat Gençlik Spor galibiyetleriyle başlayarak 6 puan elde etti. Bu başarı, takımın play-off hedefi doğrultusunda morali yüksek bir atmosferde ilerlediğini gösteriyor.

BAŞKAN LEVENT UĞUR, TAKIMINI YALNIZ BIRAKMIYOR!

Kulüp Başkanı Levent Uğur, takımının yanından ayrılmayarak onlarla birlikte antrenmanlara katılıyor ve maçlarda saha kenarında yer alıyor. Başkan Uğur'un bu yaklaşımı, takımın motivasyonunu artırıyor ve birlikte hareket etme ruhunu destekliyor.

LİDERLE KRİTİK DEPLASMAN ÖNCESİ HAZIRLIKLAR TAM GAZ!

Armoni Alanya Kestelspor, lider Adana 1954 ile deplasmanda oynayacağı kritik mücadele öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. En yakın rakibiyle arasında 4 puan fark bulunan mavi beyazlılar, galibiyet parolasıyla çalışmalarını sürdürüyor.

PLAY-OFF HEDEFİNDE KARARLILIK!

Takım, Adana 1954 maçını kazanarak play-off hedefine ulaşma konusundaki kararlılığını göstermeye devam ediyor. Armoni Alanya Kestelspor, sezon sonunda üst sıralarda yer alarak bir üst lige çıkma mücadelesini sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet