Mahmutlarspor Başkanı: "Üvey Evlat Muamelesi Yapılıyor"

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan'ın otobüs talebini reddetmesi, Mahmutlarspor Başkanı Süleyman Yılmaz tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Mahmutlarspor U18 genç takımının maça gitmek için istenen otobüsün verilmemesi, Yılmaz'ın tepkisine neden oldu.

Yayınlanma:
Mahmutlarspor Başkanı: "Üvey Evlat Muamelesi Yapılıyor"

Mahmutlarspor'un son kongresinde seçilen Başkan Süleyman Yılmaz U18 genç takımı Okurcalar'a maça götürmek için Alanya Belediyesi'nden otobüs istedi. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan iddiaya göre otobüs yok diyerek vermedi. Mahmutlarspor Başkanı Süleyman Yılmaz, "belediyenin önünde otobüs olmasına rağmen bizlere otobüs verilmedi. Mahmutlar üvey evlat muamelesi yapılıyor" dedi.

MAHMUTLAR ÜVEY EVLAT MI? ORALAR SİZLEREDE KALMAZ
Yılmaz sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı. "Konu Mahmutlar olunca hep yoklardan giden ALANYA BELEDİYE BASKAN YARDIMCISI Hasan Erdoğan...ELBET birgün sizlerede kalmaz oralar ..ne zaman Mahmutlarspor bir istekse bulunsa her seferinde mazeret aradın yokları oynadın..ama kestel sahasında otobüsler cirit atıyor..nereye kadar üvey avlat muamelesi yapacaksınız Mahmutlara... AMA ben eminimki Mahmutlar size bunun bedelini cezasını keseceğine inanıyorum..unutmayın buranın YÜZDE 50 Lİ oyunu aldınız.. senin memurluk hayatın kadar bizim siyaset hayatımız var...KESER DÖNER SAP DÖNER ABİLER..." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet