Alanya'da iade krizi! Mağaza çalışanları saldırdı

Alanya'da bir giyim mağazasında aldığı bir ürün için iade yapmak isteyen müşteri mağaza çalışanlarınca saldırıya uğradı.

Yayınlanma:
Alanya'da iade krizi! Mağaza çalışanları saldırdı

Alanya'nın Şekerhane Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen olay, bir giyim mağazasında yaşanan iade tartışmasıyla gündeme geldi. Servet Yiğit, yaklaşık bir hafta önce aldığı montu iade etmek için mağazaya gittiğinde, çalışanlarla yaşadığı tartışma sonrasında 4 yaşındaki torunuyla birlikte kendisine saldırıldığını iddia etti.

MAĞAZADA İADE İŞLEMİ SIRASINDA OLAY

Servet Yiğit, eşi ve 4 yaşındaki torunuyla birlikte mağazaya gittiğinde, aldıkları montun iadesini yapmak istedi. Ancak mağaza görevlileri, iade tutarının bulunmadığını ve ürünün alınamayacağını belirtince Yiğit'in tepkisiyle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. İddiaya göre, mağaza görevlileri Yiğit'e saldırmaya kalkışınca durum polise bildirildi.

SERVET YİĞİT'İN AÇIKLAMALARI

Olayın ardından konuşan Servet Yiğit, yaşadıklarını şu sözlerle aktardı: "Mağazaya iade yapmak için gittiğimizde bize sürekli olarak farklı bahanelerle montu vermediler. Tartışma sırasında mağaza görevlileri, torunumun yanında bana saldırmaya kalktılar. Bu durum bizi psikolojik olarak derinden etkiledi. Polis eşliğinde iade ücretini aldıktan sonra hemen şikayetçi olduk ve gerekli işlemleri başlattık. Bu yaşadıklarımızın sonuna kadar takipçisi olacağım."

Polis ekiplerinin müdahalesiyle olayın yatıştırıldığı belirtilirken, mağaza çalışanları hakkında soruşturma başlatıldı. İddiaların araştırılması ve tarafların ifadelerinin alınmasıyla birlikte soruşturma süreci devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet